Kako sem gledal novo nadeljevanko in kako komi čakam še eno.

4 10 2008

Ta ponedeljek sem komaj čakal. Komaj sem ga čakal ker je moja punca začela delat kot hostesa v nočnem lokalu na kar sem hudo ponosen. Komaj sem ga čakal ker je to prvi delavniidan po tem ko sem tudi oradno postal igralec in zato ker se je na TV začela čisto nova slovenska humoreskična nadejevenka Bratu brat. Prav ste slišali začela se je čisto nova in čisto naša kakor rečejo amerikanci sittkom (za tiste ki ne veste gre za sedečo humuresko za razliko od stand op komedij pri katerih se pač seveda stoji). Pred TV sem se usedel že ob štirih da ne bi kaj zamudil. In dragi moji bilo je krasno. MOgoče najbolša serija po TV dober dan pri kateri sem pokal od smeha. Djordje Brankić – Djure je spet pokazal da ima nore ideje in spet potegnil nekaj hudo novega in originalnega. Čisto slovenska serija z dedkom očetom in sinom ki se prebijajo skozi konjuktruro leve vlade ki sta jo zrihtala Janša. In seveda Bush.

 Igralci so hudo dobri in so šli v sebe tako kot je to učil tisti žid pri katerem je učila se tudi Merlin ter prekleto dobro naštudirali svoje like v nulo. To da so glavni liki Šajerci mi je pa tudi močno kul ker so tudi Polule tam. Skratka bil sem navdušen in komaj čakam da vidim kaj se bo zgodilo v drugem delu, kar seveda ve samo Brankić.  Oceno serije bom dal 4+ ker hočem videti kako se bo nadaljevala.

In pazi to, čez nekaj dni se bo na TV3 začela nova humoreskična serija na TV3 v kateri ima glavno vlogo nihče drug kot Sanja Grohar, in se imenuje Svingerji in govori o plesu, ki je zdej tako moderen. Takoj ko bom gledal to odajo  bom opisal za kaj se gre in ali je tudi tako dobro da sem pokal od smeha.

 

Uf, pazi to, sedaj ko sem igralec in je toliko humoresk na TVju ni vrag da tudi sam ne dobim vloge v eni saj sem neznansko duhovit, kar vam lahko vsi povejo in to dobro veste.

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi4 odzivov v “Kako sem gledal novo nadeljevanko in kako komi čakam še eno.”

4 10 2008
grgas (12:40) :

Priznam, tudi mene je zelo zanimalo, kakšna bo nova nanizanka. Žal nisem doživel nič podobnega in ne morem deliti veselja z zgoraj pisočim. Prekipevajoča radost in zadovoljstvo, se mi zdita skoraj neresnična. (Upam, da se hecaš.)
Novo nanizanko sem doživel kot vse ostale, tipične slovenske ”hočemo biti smešni” proizvode. Začne se s fotografijo v stilu TV Dnevnik,… Sceno, ki ni iz tega sveta, ponavadi nadstandnarna stanovanja, v katerih nihče ne živi, vsaj tako so videti, tokrat zamenja ”podstandardno”. Videl sem mnoga stanovanja ne prevec premožnih ljudi, predstavljenemu slogu podobnega, ni med njimi. Vse skupaj poveže igra nastpajočih, ki je ravno to česar si ne želiš, igra. Nerazumljivo? Igralci in kamera so sprti. Nastopajo na silo, zategnjeno, kot da so na odru, iztrgani realnosti, na svojem planetu. Še vedno ne razumete? Ok. Poglejte si katerikoli film s Pavlom Vujesićem.
Mogoče pa sem le premalo izobražen in ne razumem, kaj se dogaja. Mogoče me lahko kdo pouči, kako gledati take stvari, kaj je kaj in …

4 10 2008
gartyfarty gartyfarty (13:38) :

Grga Verjetno res nisi dovolj kul, da štekaš zadeve kar je škoda. Povedano drugače nadaljevanka je zelo močno dobra ti pa tega žal ne veš. In ja seveda poznam filme Pavleta Vujčiča.

4 10 2008
Luka (14:35) :

Tako je.

7 10 2008
gartyfarty gartyfarty (15:26) :

Luka odličen komentar!Se strinjam.

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !