Punce varajo ker so proskimutetne, fantje pa ker jih punce u to siljo

8 10 2008

To, da sem ugotovil da me moja punca vara na fejsbuku že veste. To da sem bil šokiran tud. In ko smo fantje šokirani in neveseli zarad punc se gremo iz prjatli napit. Prav imate včeraj sem s svojim krujem šel v polulski pub kjer sem spil kar nekaj malibu kol. Seveda je to pomenilo da se najprej zafrkavali da smo pokal od smeha oz še bolje polulali se sredi polul. Huh, ampakpol smo pa delali hude pizdarije v ženskem wceju ko smo pustili vodo kar tečt u pubu in zvonili sosedom kar ni kul in na to danes niker sem ponosen.   Ali drugače to pomeni da imam danes res hudega mačka. Uf, če bi nas kopsi dobili pa bi verjetn danes bil u zaporu na Dolu.

Smo pa vmes imel tudi močno dobre debate o odnosih med puncami in fanti in ugotovili, da pičke varajo svoje fante ker same tako hočjo in so sebične, fanti pa varamo ker nas one u to prsiljo. Pičke se skoz spogledujejo s tipi in v glavem od svojih rednih fantov hočjo sam keš. Ko jim ga daš da si kupjo kašno lepo cotko da ti ne bo nerodno ko greta u koloseja al pa tuša gledat filem pa pičijo u diskača kjer te pol varjao iz tipi. Prav imate punce varajo ker so egotistične in nesramne pa tud pohotne, torej take da hočjo skoz vedet kok tipov loh zapecajo pa pol varajo.

Huh in ko mi pol to zvemo gremo pol na Malibu kolo in potem seveda ko smo že malo pijani začnemo iz same togote in da se potolažmo tud mi kšne pičke pecat. In pol tud mi varamo čeprav nočmo in je potem huda pizdarija med unima ko hodta. Ker pičke pol ne štekajo da smo mi to nardil zarad nas ampak misljo da smo mi tok nesramni ko one. Kar mi ni kul ali drugače povedano me prav razpizdi.

Prav imate tudi jaz sem se včeraj spogledoval iz kelnerco iz puba in sva se skor začela že lubčkat in bit hudo vroča pa smo pol z gengstah ekipo šli delat pizdraije. Ampak je moja punca useen zvedla in zdej je cela štala in to mi ni kul ali drugače povedano sploh mi ni carsko.

Kaj pa vi mislite na to razliko med moškimi in žensko, ki pač resnična, oziroma taka da je del življenja.

Huh in da ne pozabim, ko mi tako piska in se gre z mano tihe maše me prime da bi ji eno fočknil, in to tako da bi vedla zakaj tako da zdej razumem da včasih tud kakšena klofuta pade. Kar mi ni kul ampak dets live.

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi7 odzivov v “Punce varajo ker so proskimutetne, fantje pa ker jih punce u to siljo”

8 10 2008
nevenka nevenka (14:10) :

Odkar sem izvedela, da je ribezova pita isto kot jabolčna, sem brez besed.
Človeku včasih res ostane samo še branje kakšnega prdunčkota.

8 10 2008
SebastiG (14:47) :

Najbolj razfukalno je pa to da jim kupiš kako lepo cotko in potem jo uporabijo za to da so lepe za druge.
:mrgreen:

8 10 2008
gartyfarty gartyfarty (15:09) :

nevemka Gdo ti je to za pite guvoru. To je blesavo. Koga bereš ko ti ostane?

sebastjan Se podpišam na tvoj komentar ob 11tih ponoč če je treba.

8 10 2008
strojnik strojnik (15:30) :

Gartyfarty, ne smeš se takoj jezit na punco. Verjetno samo preverja, če je še vedno dovolj dobra zate… ;)

8 10 2008
gartyfarty gartyfarty (23:07) :

strojnik uf na to pa še po mislil ni sem!Morda me samo pre izkuša!Ampak slike na facebok pa ni ob javila ona:To je problem tvojega komentarja.

9 10 2008
nevenka nevenka (12:58) :

Za pite? :-) Crnkovič.

9 10 2008
gartyfarty gartyfarty (13:33) :

Aja. Če ne bi bil on bi rekel da je butelj. Ker je pa to rekel on k je men kr car ma pa verjetno prav.

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !