Kaj si pa vi mislite “nesreči” Hajderja?

16 10 2008

Pravkar sem pre bral ,da je v prometni ne sreči na poti domov v sumlivih okoliščinah umrl Ingemar Hajder.Prav ste pre brali – umrl je dobrotnik iz Celovca,ali še bolje rečeno župan vseh slovencev v Avstriski koroški.Uf lahko bi rekel celo,da je na redil več za slovence in Slovensko gibanje v tu jini kot cela vlada skupaj. Res je-vsi smo ga imeli radi ker je bil fant od fare in je rekel bobu bob.Kot dobro veste se je rad postavil za vse slovence v avstriji saj jih je razumel in je z njimi so čustoval.

Tisti starejši med nami se ga za gotovo spomnete z belih strmin kako je bil večni tekmec takrat še našega,zdaj pa Srbskega smučarja Roka Petrovčića,ki je prav tako umrl na cesti na poti domov v sumljivih okoliščinah ko se je z svojim Hroščem peljal z tekme v Avstriji.Ampak onadva sta bila tekmeca samo na smučišču.Ko je bilo tekme konec sta si dala roke in sta šla skupaj na kokakolo z malibujem ko prava deca.Ko dva frajerja ki hočeta vsem po vedati da sta pro fesjonalna športnika tudi ven iz igrišča.

No in zdaj je Ingemar Hajder umrl.Umrl je naš angel severne meje in jaz se seveda vprašam ali je vse to res na klučje.Če se dobro spomnite je namreč natanko eno leto pred njim umrl prav tako na cesti in v sumlivih okoliščinah Makedonski operni pevec Toše Proseski,ki so ga nekateri prav tako imenovali angel.

Huh za gotovo se bo našel kakšen spektik ki bo trdil da si vse izmišljam ampak če vam to ni dovol,kaj pa James Dian!Tudi on je umrl v prometni ne sreči in v sumlivih okoliščinah.In zdaj postaja že prav skrhljivo kot filmu Stopnišče od Spilberga!!Previdno!! James Dian je imel prav enako ime kot ANGLEŠKA PRINCESA DIJANA (piše se drugače ker je ona iz anglije on pa iz kanade samo bere se isto) in je prav tako umrla na cesti in v sumlivih okoliščinah!!!PA skoraj isti čas v letu!!!Teh po vezav je toliko da bi jih lahko na števal še naprej in naprej.

Vprašam se če je vse to res na klučje.Če vsi ti dobri ldje umrejo na enak na čin ker jim je tako usojeno ali za vsem tem mogoče stoji nekaj drugega ali mogoče celo tretjega.Če jih morda vse po bijajone gativci in hudobneži zaradi tega ker so dobri in jim to ni všeč.In če to po tem po meni da smo vsi dobri ljudje v ne varnosti zaradi takšnih hudobnežev.

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi15 odzivov v “Kaj si pa vi mislite “nesreči” Hajderja?”

16 10 2008
Sam Curakl (13:00) :

In to se vedno dogaja ob recesijah. To je zarota bankirjev. Poglejte si Zeitgeist-a.

16 10 2008
gartyfarty gartyfarty (13:05) :

SamoUF!Tega pa nisem vedel.Če je to res je seveda hudičevo nevarno za vse ki razmišlamo z svojo glavo in pozitivno!

16 10 2008
nevenka nevenka (13:08) :

Jaz tudi mislim, da je Hajder močno posmučal naše zamejce. Ta bi bila pa bosa, (sezuta, ne obuta!) če je kje kdo, ki tu ne vidi očitne zarote.

16 10 2008
SebastiG (13:22) :

Lol kaka teorija zarote! :rofl:

16 10 2008
gartyfarty gartyfarty (13:25) :

nevenka točno tako!Tukaj se očitno nekaj kuha in očitno sem edini ki je temu pri šel na sled.Uf očitno sem spet korak pred ostalimi.

sebastig me prav zanima kaj je tu smešnega!Sem kar vedel da se bo našel negdo ki se bo samo smejal ampak TO se očitno res dogaja in ti to dobro veš saj sem na pisal nekaj pri merov!

16 10 2008
MaMlaz MaMlaz (13:41) :

Srhlivo!!!
Da ni ti slučajno ne pozabimo Dražena Petrovića, Tomislava Ivičića in Morgana Free-mana. Ka pa Ajrton z Ena?

16 10 2008
gartyfarty gartyfarty (13:54) :

Ma pizda Ajertona res nihče ne omenja več.Pa tudi on je bil angel!

16 10 2008
MaMlaz MaMlaz (14:03) :

Se je meni zdelo…

16 10 2008
strojnik strojnik (14:07) :

Od naših zamejskih rojakov, bi se vsekakor spodobilo, da zberejo denar za nagrobno ploščo…
Dvojezično…

16 10 2008
MaMlaz MaMlaz (14:11) :

strojnik – :mrgreen: :twisted:

16 10 2008
gartyfarty gartyfarty (14:45) :

MaMaz res je.

Strojnik to bi bilo edino pravilno. Oziroma če povem drugače,morali bi mu po staviti vsaj spomenik.Lahko tudi v Hrvaškem zagorju-zraven spomenika Milanu Kučanu.To je bil odličen predlog!

16 10 2008
SebastiG (14:46) :

@strojnik: :mrgreen:

16 10 2008
Blaz Weber (18:08) :

Čisti splet naključij.GF bo pa malo moral delati na vsaj osnovni slovnici…..:)

16 10 2008
djubre (22:30) :

blaz weber: huh, jaz semt vojo slovnico komentiral že na facebooku. huh, lahko bi celo rekel, da so za pikami presledki. huh, lahko bi celo rekel, da so pred tremi pikami pres le d ki.

18 10 2008
selemjan selemjan (02:05) :

”Poglejte si Zeitgeist-a.”

to je film shizofrenika za shizofrenike.

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !