Dragi moji, bojim se da se to z plinom ne bo dobro končalo

7 01 2009

 

Dragi moji danes sem raz pizden. Na vse zgodaj so me izbudili sosedovi otroki ki so si tako na glas obuvali čevlje da sem se zbudil.Prav imate,bili so pre glasni,saj imajo na čevljih ježke,ki so seveda močno glasni.Kar je skrajno neumno vam po vem,saj smo mi imeli samo vezalke,ježke pa so imeli samo tisti naj bolj smotani otroci.Danes pa kar vsi.Huh,morda so za to danes vsi otroci tako smotani. Po navadi ko sem tako raz pizden si skuham sadni čajček iz marakuje ki me dobro pomiri. Ko pa si prižgem šporhert da bi skuhal čaj, ni bilo nič. Ni plina. Pičim do računalnika da prečekiram inter net kaj se dogaja in pazi to Rusi nam nočjo dajat plina.

Dragi moji prav imate, brez plina smo. Zunaj pa tak mraz in sneg. Mislite da je to slučajno. Malo gestern. Ali drugače povedano ne ni. Vsi dobro vemo da smo prišli v regresijo ko so vsi imbusi po največjih Svetovnih in tudi Slovenskih boršah šli hudo na vzdol. Ali boje rečeno, niso zrastli. Oziroma bolje povedano sinuacija je taka da so tudi največji Slovenski tajfuni zgubili kar nekaj čudno pridobljenih delnic. Uf ko bi samo naši ampak so tudi drugi. Seveda tu ciljam predvsem na Ruske in Ameriške tajfune ki imajo svoje bogastvo brendirano pred vsem na emergentih ali povedano drugače na fosfornih gorivcih.Vsak ki ima avto tudi če slabšega od mojega ki gre na dizel ve da so cene brancina in fante zadnje čase kar precej padli.Kar tajfunom se veda ni prav nič všeč saj bo do zdaj oni manj za služili,ker je nafta fosforno gorivo.

Uf, kaj pa če je tudi ta plin ki nam ga rusi in američani nočejo več dajat prav za prav povezan z nafto in je v resnici fosforno gorivo? Dragi moji, točno tako je. Mnogi ne veste ampak Zemelski plin je fosforno gorivo. 

Sedaj pa sledi bistvo vsega. Na eni strani gledamo Žide iz palestine ki so napadli azrael tako močno da so turki čisto znoreli in so začeli prosestirat po celem bližjem Zahodu. Tako prekleto močno da je že kar nekaj mrtvih. Tako slivovito da je kolosejalna škoda postala nekaj nominalnega.

 

Prav imate prav ciklisti so tisti ki so najbolj naskrali.

Prav imate prav ciklisti so tisti ki smo najbolj naskrali.

In na drugi strani imate kreganje med rusi in američani ki pre raste v tako pizdarijo da ugasnejo cevovode ravno takrat ko je naj nižja termeratura. Tako nizka da ni ti najstarejši polulčani ne pomnejo kaj takega. Ali drugače povedano res zelo nizka.

Prav imate vse to je ena velika  rošada. Oziroma bolje rečeno vse to je incestirano. Sedanja Ameriška animacija se je odločila zvišati ceno nafte preden pride Mubarak in je vnesla konvikt med turke in muslimane in tako zvišala cene. Uf in kaj naj zdaj naredi Kutin… Ostane križem nog? Prav imate Kutin pokliče v ameriko in reče ej kaj če bi mi incestirali en konvikt med nami. Vi kao nočete plačat mi pa pol zapremo cevovod. Cene erogentev se seveda takoj povzpnejo. Skrajno blesavo,vam rečem.

Tako je dragi moji vse to je ena velika konstelacija. Ali bolje rečeno elise se igrajo iz nami. Mene to hudičevo jezi in bom če bo treba tudi procesiral na ulici.

Huh in da ne po zabim kje so sedaj tisti pamet jakoviči ki so bili tako blesavo proti gradlji plimskih termalov v Portorožu? Če jih ne bi bi lo bi jaz zdaj v miru spil čaj in ne bil ta ko prekleto abrazivno raz položen.

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi22 odzivov v “Dragi moji, bojim se da se to z plinom ne bo dobro končalo”

7 01 2009
Noj (13:16) :

Stari, se strin jam porkamadona! Cela abra zija ti rečem. Ali bolje povedano nič ne šti ma tako kot je šti malo. Ru si nas hočejo is trebit. Bravo, do ber blogg zapis!

7 01 2009
Dajana (13:45) :

Ja, kaj pa če ostanemo še brez lektrike? Bomo vsi dobili peraturo. :shock:

p.s.Garty Farty: Prosim, napiši pe ticijo za zbiranje potpisov, da te da Crni za hišnega! :evil:

7 01 2009
anna (13:58) :

eh to da so te zbudli otroci sosedovi sploh ni panike…nam že 2 dni žgejo po lobanjah stroji v nad. višje….to je kriminal. upam, da preživim.

7 01 2009
gartyfarty gartyfarty (14:00) :

noj mislim da nas rusi ne želijo iz trebit.Samo več denarja bi radi od nas,američani pa tako že vsi vemo kakšni so.

dajana tvoj pred log za hišnega je sicer na mestu ampak mislim da iz tega kruha ne bo malice, ker me na Sijolu očitno sovražijo.Samo po glej gdo je hišni in gdo je skozi na prvih straneh Sijola in ti bo vse jasno. :(

7 01 2009
gartyfarty gartyfarty (14:01) :

anna kako ni panike če pa ne morem spati?Huh,kaj pa zvičir,ko hočem spati,oni pa zelo na glas poslušajo svoje pravljice kjer v njih kričijo zmaji in podobo?Huh tile otroci po stajajo vedno bolj moteči.

7 01 2009
Dajana (14:14) :

Gdo? Že spet Ir Ena Sir Ena. :evil: Hm…. Kaj če bi… Pojma nimam, kaj bi lahko naredo. Lahko bi ji poslal eno tortico po pošti, ona strašno rada tortice je. Potem pa naj reče Petingseksu, ki je taglaven za naslovnice, naj te da gor. ;)

7 01 2009
Pris Pris (14:20) :

Morda bi pa Sen Žermen ali Abrakadabraham lahko kako pomagala. Zagotovo obstaja kak primeren link.

7 01 2009
Dajana (14:22) :

Pris: Odkar sem ti povedala, da pomeni gledanje pornografije odvisnost, me sovražiš. :cry:

7 01 2009
Pris Pris (14:36) :

Ah, Dajanči, nikogar ne sovražim, tako da tudi tebe ne. Ampak če je celoten tale blog *****ija in če si ti lahko dovoliš sarkastično obiranje Siola, Crnija, Petingseksa in Irene, potem se lahko tudi jaz obregnem ob tvoje nenehno posiljevanje z brezveznimi linki ezoteričnega bulšita.

7 01 2009
Dajana (14:43) :

A dej no? Ti, ki si pravnik mi daj zdaj takoj dokaz o mojem nenehnem posiljevanju. ;)
Drugače pa si pridkan, da nikogar ne sovražiš. Res. ) Sijol, Crni, Petingseks itd. pa niso prav nobene ikone, da jih človek ne bi obiral. Prej: dolgočasni in naduti za umret.

Ajt, grem stran, kadarkoli kje komentiram, bi kar blebetala, jaz pa imam važnejše stvari za delat.

Čao :evil:

7 01 2009
gartyfarty gartyfarty (14:48) :

dajana in pris držita se prosim teme blogga. In pris če ti lahko pišeš o vezalkah ne vem za kaj jaz ne smem o plinu.Ni za to treba pisati grdih stvari o meni in to še na mojem bloggu.Bo šlo?

7 01 2009
Žogca (14:56) :

Jaz podpiram Ruse. Lepo so rekli, da Ukrajina krade plin. Evropa pa – sami se zmenite. Ker normalno, Ukrajina, bodoča članica, svojega pa res ne bomo po prstih ali po buči, pa čeprav krade. In zdaj je, kar je. To zagovarjanje našega, ker je naš, se ponavadi tako konča.

7 01 2009
Pris Pris (14:58) :

Garty, moj zapis o vezalkah, kot še marsikateri drugi, je vlekel navdih ravno iz tvojih zapisov. Keep it up & word up! Dajano sem pa v bistvu na svoj način opozoril, ker se ni držala teme zapisa.

Nazaj na temo: mogoče je pa pomanjkanje plina dobro vsaj za to, da v Evropi ne bodo mogli več izvajati smrtne kazni z vplinjanjem.

7 01 2009
gartyfarty gartyfarty (15:06) :

Žolca Loh podpiraš kogar hočeš sam probi štekat o čem je govora. Boš velik več od nesu.

pris lepo da se trudiš o pozarjati da se držijo teme za pisov ampak dej drugič bolj na moj način. Glede po manjkanja plina imaš odlično repliko. Huh kaj pa če jih bodo pol spet začel straljat kar pa tud ni dobro zarad toplih grednih plinov.

Drugače pa super da navdihe dobijaš pri meni samo dej drugič to omeni da si pri meni dobil ideje.

7 01 2009
IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER (15:08) :

Se prdenje tudi šteje kot plin? Če se, potem ga ne bo zmanjkalo nikoli.

7 01 2009
Uršula (15:42) :

joj, sem že hot ela nekaj spus tit tistima dvema, ki se ne držita teme, na primer kako plin sko bombo, pa nimam plin a …

s plin om pa ogrevanjem pa ne bi smelo bit probl ema. Saj se bomo zdaj malo bolj stiskali med sabo in se imeli radi, pa nam bo toplo …

7 01 2009
gartyfarty gartyfarty (17:25) :

iztok prav imaš. LP

Uršula to si odlično na pisala.Še vedno se bomo lahko kako po greli.

7 01 2009
Slobodnadanka (17:52) :

Prdenje ni vredu. Govedo po svetu tolk prdi, da se širi ozonska lukna. Mal me je strah, tudi mene.

7 01 2009
putkin (20:52) :

Hahaha…give Gartner a million dollars… Takih hecnic človek ne sliši vsak dan.

7 01 2009
Uršula Uršula (21:11) :

Kaj pa, če bi bi li pod od ejo, se imeli r adi, se ljub ili (cmok cmok, nja mi nj ami), pa zraven prd eli. To bi bilo nekaj!!! Joj, mi je že top lo pri srcu …

7 01 2009
Stric Bedanc Stric Bedanc (22:08) :

Mislim, da si izpustil pomemben vidik pomanjkanja plina. Če nimamo plina, kako bomo usmrtili vse tiste kriminalce, ki čakajo na električni stol? Menim, da bi moral del sicer super zapisa posvetiti tej goreči temi.

Se pa strinjam s temi otroci in ježki. če si tako smotan, da si ne znaš zavezati vezalk, pa nosi crocse, da bodo vsi videli, da si smotan. Se strinjaš z menoj?

“Malo gestern.”
Best. Phrase. Ever.

8 01 2009
spookymulder spookymulder (01:15) :

Hudirja Garty, tokrat se ti je pa zapisalo toliko tujk in strokovnih izrazov, da sem v roke skoraj moral prijeti slovar … pa ga na žalost nimam več, ker je tudi mani zmanjkalo plina in sem bil prisiljen kuriti knjige, da sem si lahko pogrel kosilo. Aja, potem sem preveril pod štedilnikom in ugotovil, da sploh ni priklopljen na plinsko omrežje, temveč ga je samo zmanjkalo v jeklenki. Jutri grem kupit novo … pa še en nov slovar.

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !