Kaj me žene

6 02 2009

Ljudje so mi v glavnem folž. Misljo da moje živleje je polhno uspehov. Tako da sem medisko pre poznana osebnost, naj bolši slovenski in polulski gangstah reppers da mam sicer močno lepo stalno punco h krati pa se bejbike do besedno limajo name. Prav imate to je tako ampak je pa tudi tako da me tempo živleja včasih utrudi včasih pa tudi na letim na kretene ki me ne štekajo in ne zadanejo bistva da o tem da mi neki brez veze govorijo brez kakšnih koli agrumentov sploh ne začnem.

 

Tako me niso po klicali  na evroviazijo ker so boječke in se ne upajo da bi nastopil s svojim komadom ki bi prekleto raz buril slovensko jaunost. Pa ne ker bi bil ne sramen, o ne ampak za to ker je res ničen tak ki govori stvari take kot so. Na živce mi gre tudi ko se na mojmu bloggu najdejo ponaredkarji ki niso u živleju nardil nič in mi tle pišejo Garty ti nisi tak car ko misliš.

 

Ej belčki če ne kapčite pejte na prej. Če niste u živleju še na pisal nobenga hudo dobrega blogga torej takega kot so praktično vsi moji pejte na prej. Če še niset na pisal nobenga ganstah rep komada in mel od mevne koncerte pej te naprej. Mene pa puste da pičim dalje.

 

In ko me takole kej pri za dane si spustim tole za devo ki mi jo je prinesel moj bratranec ko je bil v ameriki iz zavodom – pri nesel mi je tudi originalno majico od Michaela Boltona. Močno huda za deva ki mi po trdi da sem na pravi poti in da delam hudo dobre za deve. Za deva ki mi potrdi da se motijo drugi jaz pa ne. Za deva zaradi katere pičim dalje. Sam morte znat kar dobr anglešk.

 

Uf da ne po zabim kaj pa vas po bere ko ste na tleh.

 

YouTube slika preogleda

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi4 odzivov v “Kaj me žene”

6 02 2009
wanker (16:59) :

fora je da so ti folš samo tisti k niso taki gangsta črni hip hoperji pa reppaz nation DC word up kot si ti. Itak je blo vedn tko. Nej grejo rajš Predina bednega poslusat.

word up!

8 02 2009
Itak (12:09) :

Jes se samo malo ras pišem na mojmu site-u in sem takoj pobran. Ampak ta tvoja za deva je pa tut super. Me prijemle da bi si jo naroču po inter netu.

Spoštovanje brat

11 02 2009
Uršula (20:45) :

aha, na zadnje upraš anje je treba otkovo rit.
Mene nob en, nih če in nič ne po bere, ko sem na tleh. Sama se uzdignem, pa grem na prej. Uzdaj se use i u svoje kluse, je en krat reku moj atek in mel je pravilno mi sel v beti ci.
Bi bila pa jes rada čist črna, nič bel a …

11 02 2009
spookymulder spookymulder (23:50) :

rofl … nasmešek na obrazu prvega modela iz reklame … neprecenljivo :-)

Spomnil me je na tole:
http://www.youtube.com/watch?v=m9-kM-guQtk

;-)

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !