Po novem vas lahko policaji kaznujejo z kaznijo če greste z avtom v trgovino

13 02 2009

Tako je dragi moji,prav ste pre brali.Po novem vas policaji lahko kaznujejo in to močno,če greste v trgovino z avtom.Točno tako,ko že mislimo da ta Država ne more biti bol v kurcu,se iz kaže,da je lahko.Oziroma bolje povedano,iz kaže se,da je lahko še mnogo bolj kot si morda mislite.

Naj boljše da po jasnim zakaj se gre.Včeraj sem kot po navadi šel v Tušov hiper market v Celje,kamor grem vsakič ko hočem kupit nekaj res po sebnega.Nekaj česar v mali trgovini v Polulah ne najdem.Včasih so to tisti mehki ropčki ki tako lepo dišijo,drugič pa kaj drugega po sebnega.Ker nisem ne umen da bi to pot v tem vremenu naredil peš,sem šel z avtom kot vsak normalen človek.Parkiral sem tam kot po navadi in pazite to-ko sem pri šel nazaj,me je na avtomobilu čakalo ob vestilo retarjev,da sem na pačno parkiral in da naj jim plačam kazen.

Ni mi jasno kako je to mogoče,saj sem parkiral na parkirnem mestu za hitre postanke,ki so nekaj takšnega kot hitra blagajna v trgovini.Saj veste,če imate le 5 stvari, grete na tisto blagajno da ne delate gužve.No,prav tako je na parkirišču pret trgovino-parkiraš tam,ker boš takoj nazaj in nočeš delati gužve vsem ostalim,ki pridejo po dalših nakupih.Ali sem bil pre doglo v trgovini?Ampak kako je to mogoče,saj me ni bilo samo 15 minut,in na parkirišču nikjer ne piše kako hitro moraš biti na zaj!

Uf,to je močno čudno,saj sem po tem po klical v Interšar in so rekli da mi oni niso dali kazni in da naj po kličem na policijo.POlicija pa je rekla,da moram imeti po sebno karto,nekaj takega kot je vijeta!

Kaj pa vi mislite? Naj plačam kazen,ki je itak pre visoka in čisto bres zvezna ali naj grem na sodišče in MErkator iztožim do zadnega groša ki ga imajo? In kje hudiča dobim to vijeto?

 

Je to konec hitrih parkirišč?

Je konec hitrih parkirišč?

PS.: danes sem sept šel v trgovino in po slikal dva,ki sta parkirala tako kot jaz,noter sta bila več kot eno uro in nista dobila kazni!!

 

Eden

Eden

Drugi

Drugi

V čemu je fora? Da nimam prave registerske številke al kaj?

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi15 odzivov v “Po novem vas lahko policaji kaznujejo z kaznijo če greste z avtom v trgovino”

13 02 2009
Britni (11:58) :

Mogoče je to zato ker si črnc? Ne jim plačat!

13 02 2009
helenca helenca (12:01) :

a to si parkiral na placu za invalide?

13 02 2009
gartyfarty Anonimnež (12:01) :

Stari, jaz bi ti razbil avto če bi te videl.

13 02 2009
gartyfarty gartyfarty (12:05) :

briti saj res na to pa nisem po mislil.Mogoče pa res.

helena kakšen invalid?Saj sem lepo na pisal da sem parkiral na hitrem parkirišču!

anonimnež po tem pa še dobro da me nisi videl.Uf ali pa ne,ker bi po tem verjetno jaz razbil tebe.

13 02 2009
SebastiG (12:19) :

He he he :mrgreen:

13 02 2009
Klobasnik (12:53) :

Torej, če prav razumem, ti NIMAŠ registrske tablice

LJ 11-62C

ali

KR 27-43R

Ampak nekdo drug, ki je parkiral na parkirnem mestu za invalide?

13 02 2009
sakir sakir (12:56) :

Za hitre postanke?
Na žalost si dobil samo kazen, jaz bi ti avto odvlekel in ga na odpadu stisnil v lep zabojček, katerega recikliranje bi ti še dodatno zaračunal, poleg kazni za odvoz.

Parkirišča za invalide so namenjena invalidom in ne, ne mentalnim, kot si očitno ti, pač pa tistim s telesno okvaro.

13 02 2009
gartyfarty gartyfarty (13:14) :

safet ravno zaradi takšnih kretenov kot si ti se včasih vprašam če ima sploh smisel pisati blogge.Daj pre beri kaj sem na pisal še enkrat,po izkusi razumeti in po tem kometiraj še enkrat.Tokrat seveda pravilno.Bo šlo?

13 02 2009
gartyfarty gartyfarty (13:45) :

klobasnik prav razumeš. LP

13 02 2009
fan (16:08) :

Ej Garty, če bi polcaji vedl da je tvoj avto ti zihr ne bi dali listka.

13 02 2009
mgerencer (16:39) :

Močna svinjarija je to vse skupaj… Če bi policaji vedeli, da si najboljši bloger, bi verjetno drugače ravnali. Tisto modro vinjeto pa si čimprej nabavi, da boš varno kruzal po ulicah. Ajde!

17 02 2009
gartyfarty gartyfarty (11:03) :

fan saj to mi je čudno,ker sem se z komandantom Celskih policajev pogovarjal ravno en mesec nazaj.Uf,zgleda da so po zabil ali pa še huje,sploh ne poslušajo komandatna ki jim je ziher po vedu za me.

mencerto že,sam kje pa do biš tisto modro vijeto??

17 02 2009
Uršula Uršula (12:09) :

pismo, pa zdaj moram pa še na to paz iti. … mi imamo pol no takih hit rih prkirišč pa so ved no prasna. sem misli la, da zame

17 02 2009
gartyfarty gartyfarty (12:14) :

urša ja sej za to sem bil pa tako pre senečen.A ni logično da če greš sam po eno ali dve stvari v trgovino,da boš parkeral na tem mestu za hitre po stanke?!

17 02 2009
Uršula (12:37) :

normalno, p ajane bom parkirala na npr. parkirišču od opčine, šla čez cesto peš, pa čez celo park iriče do vhoda, vzela v trgo vini pol kruha in celo pivo, pa spet šla peš do avta. Naj tako daleč tisti park irajo, ko imahjo tol ko stvari, da morajo nakup ovalni voz ek vzet. oni se lah ko vsedejo v voz ek, pa zeljejo do avta. ne pa jas, ko grem samo po pivo pa kruh.

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !