Celjani pozor-na ulicah Polul ni ste več Varni

9 03 2009

To,da so Polule naj bolj vspejajoča so seska v slovenji za gotovo že veste.Od kar so tam ubili naj večjega slovenskega gangstar repparja Beograjskega rodu Nazerja,se na ulice Polul zgrinjajo množice romarjev,da mu iz rečejo so žalje in pri nesejo rože pred njegovo hišo.

In romarji po menijo da se je v Polulah končno za čelo do gajati nekaj v po zitivno smir.Soteska je začela rasti,denar je pri tekal in vse je bilo v naj lepšem redu. Huh,pre hitro sem to na pisal.Nič ni v naj lepšem redu.Drugače po vedano-stvari ni so kot bi morale biti.Tako je,totalno smo v lulčku.

In za to so krivi-nihče drug kot-tako je-celjani.Za frknili so nas na celi črtici in čas je da tem stvarem pridemo do dna.Zdaj vam mormo mi devat gnar za to da bote vi v celu mel zastojn parkiranje?!Porka madona,no!Od zdaj naprej velja na sledne:vsi celjani ki bote prišli v Polule,pa naj bo to v šoping ali romat,boste fasali udarce.Tako je,pretepli vas bodo.Oziroma bolje po vedano, proti vam je u pirjeno vse orožje kar ga imamo,in tega ni veliko.In za to se imate za hvaliti svojemu precedniku Zimšku.

Huh,saj res- katirga mesta imate pa vi poln kufer?

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi4 odzivov v “Celjani pozor-na ulicah Polul ni ste več Varni”

9 03 2009
IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER (16:01) :

Stari moj, ta zadeva s polulske osnovne šole je stara že pet let in je že malce dolgočasna. Daj izmisli si kaj novega, no.

10 03 2009
SebastiG (09:14) :

Res je. Naser, ta svetnik, se v grobu obrača. :mrgreen:

10 03 2009
wanker (16:40) :

Baje je v celju ful gejev.

26 03 2009
gartyfarty gartyfarty (12:34) :

iztakgarner sploh nisi dojel bistva tega za pisa kar je škoda. Včasih si mi bil sim patičen ampak od tiste zadeve z vineto si mi pa samo skrajno beden res. In prosim da s svojimi močno bednimi reklikami nehaš smetiti na tem bloggu.

SebastiG vem samo mora ti biti jas no da nas gengstah repaze dostikrat čaka ravno taka u soda.

wanjer to sem slišal tudi jaz ampak jih ne nejdem. Ne vem kako naj jih spoznam čeprav sem mislil da vem. Ali bolje rečeno kakšni pa so?

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !