Kako sem po stal med narodna zvezda (3.del=za kluček + kakšen se vam zdi moj novi pes + debata o dolžini verige za psa))

20 04 2009

Zdravo dragi moji.Ja,spet sem vas malo pustil na hladnem.Saj veste,mi zvezniki moramo včasih nahitro od iti na kakšno snemanje in podobno,pa se niti ni mamo časa o glasiti,kam smo šli.No,tokrat me je pot peljala ni kamor drugam kot h odlično po znanemu vzgojitlu psov v Šent Rupet,ki me je enega dne dolgo čakal na parkirišču za kmetisko zadrugo.Prav ste pre brali,dobil sem si psička in to ne kar enega psička,ampak pravo pravcato zverino.Točno tako,že dolgo sem razmišljal o tem da bi imel psa,po tem pa se je kar zgodilo.

Vendar gremo po časi in po vrsti.Najprej naj za ključim oblubleno zgodbo,kako se je vzpela moja med narodna karera kot manekenska zvezda.Če se ne spomnete,smo že kar bujno debatirali o tem tukaj.

Torej,po tem ko smo končali slikanja,se je šele dobro začelo.Ker sem za to kremo posodil svoj obraz,sem seveda hotel bedeti nad tem kako bo stvar na konci iz gledala.Si predstavlate,da bi bilo tako,da bi krema iz padla smešna?Ali pa še huje,da se mene ne bi dobro videlo?No,drugače po vedano,moral sem po skrbeti, da do tega ne bo pri šlo in da bo vse OK.

Ko so me po slikali,so me večkrat po klicali in mi po slali emajl,da vidijo,če sem za dovoln.In bilo je kar nekaj problemov,saj so na mojem računalniku vse slike iz gledale temne in ko da smo črno beli,saj so bile slike samo črne in bele.Si predstavljate?Tak ko tiste prve reklame za SimMobil,kjer še niso imeli barnih foto aparatov!Večkrat sem pisal lasniku Bloggarske firme,da naj to po rihtajo,saj jaz sicer sem črnec,ampak za reklamo pa bo hočem,da so slike v barvah.In fantje so mi vedno bol za gotavlali,da slike so barne in da imam po tem jaz probleme na mojem emajlu.H sreči je očitno šlo za majnši tehnični problem,saj smo na koncu ugotovili,da je moji računalniški televiziji zmankalo barve.Ker pa je bila že precej stara,se barve ni več dalo kupiti,zato so mi po slali eno njihovo in na njej je vse delalo.Na slednič ko sem šel z fanti na šipkov čaj sem jih seveda po častil z limono in medom,da vidijo kako se to pije pri nas na Polulah.Saj veste,kako to gre-če ti negdo neki zrihta,se mu je lepo za hvaliti.

Ko so fantje po tem zrihtali da so moje barve ble take ko je treba,sem jim rekel,da je vse Ok in da sem za dovoln s reklamo,tako da so jo kar takoj poslali v revijo,da so jih na lepili ta kamor je bilo po trebno (če hočeš po gledat sliko,morš kliknit na njo)

Shrani.si Shrani.si

Seveda smo po sneli tudi reklamo za TV,kjer sem imel takega pri srčnega psa,ki sem ga mogu čohat pa božat,sam to pa vrtijo baje sam zvičir pa na specijalizeranih programih,ko jih v sloveniji ne vleče,tak da vam ga ne morm po snet z telefonom pa po kazat,vam pa lahka po kažem kužata:
derspunk-hund.jpg

Ja in to je to,dragi moji.Tak se to dela.Včasih se splača bit mal tečn pa ludem povedat,da so ga po sral, tak ko sm to na redu tuki,sam a vidte,pol se obnese.Ste lahka hitr med narodna zveza,tak ko jst.In zdej sm dobil že dva emajla iz švice,če bi jim po magu pri snemanju enga filma,sam to morm še mal razmislit,ker mi je v senariju neki čudnega pa bi rad da to po pravjo….

NO, DRAGI MOJI, ZDAJ VAM LAHKO PO VEM O MOJEM NOVEM KUŽATU.

Ime mu je Floki in je čistokrni ahazijski snežni bojni pes in je edini te vrste,vsaj tako mi je za gotovil zgojitel iz Šent Rupeta. Ahaziski snežni bojni psi so po sebna pasma,saj so najprej čisto majhni,po tem pa zrastejo v velike močne pse ki čuvajo hišo,gospodarja (mene),in domače živali.Tako je,zdaj ko sem slaven moram paziti na svojo varnosti in kot vsi dobro vemo,je hud pes na dolgi verigi naj bolši način za čuvanje hiše.S zgojiteljem sva se dolgo po govarjala o tem,če je pes pri meren za mene in če bo sploh lahko za dovolil moje po trebe,in zgojitelj mi je zagotovil,da bo.Ker je res kerlc in dobro skrbi za pse,sem mu seveda moral verjeti in tako sma si segla v roke,jaz sem mu dal 45 EUR + DDV,on pa meni psa in račun bom dobil po pošti.Prav tako bom dobil po pošti rodnik,ki seveda pove,gdo so Flokijevi starši.Z tem močno dobro po skrbimo za to,da so psi zdravi in seveda, da so dobro cepleni.

To je Floki,slikal sem ga zvičir,ko se je glih zbudu,vidi pa se,da bo močno hud borec in hud čuvaj::

floki.jpg

Floki je zdaj še mali,ampak mogu sem pa že po skrbet,da bo imel opremo,ko bo zrastu.Šel sm v Cele v eno trgovino in sem mu takoj kupil: plastično kost za velike pse,žogo za fuzbal in ovratnico za bolhe.Ko sem šel ven sem se seveda spomnil,da bolh pri meni ne bo dobil,tako da sem jo nesel nazaj in jo za menjal za tisto usnjeno z špicami,ker gre pač bojnega psa.Kreme Spunk v tej trgovini nisem našel,ampak to ni pre senetlivo,ker je pri nas še ne do bavlajo.

S zgojiteljem sem se seveda po govarjal tudi o tem kako imeti psa za prtega,da me bo čakal,ko bom z doma.Recimo na nastopih ali ko boma šla z Anito na sprehod v trgovine.Naj prej sem študiral da bi ga dal kar v ograjo,ampak mi je zgojitelj to od svetoval,ker po tem pes ne more čuvat hiše,ker ne more niti do vrat in po tem je žalosten.Rekel je,da ima on vse svoje pse kar na verigi (res jih je imel),ki more bit čim bol dolga, da se pes lahko veliko giblje.Tako da sem flokiju kupil sedem metrov dolgo verigo,ki je za peta na zajlo,ki sem jo na pel čez dvorišče,da se lahko še dodatno giblje.Ker bo še zrastel,mu niti nisem mogel kupit tiste ta majhne,ki jo imajo drugače za pudle,tako da sem mu kupil kar tisto ta veliko,ki jo imajo za Nemške ovčarje.Sicer je zdaj mogoče mal pre težka za njega,in je niti ne more vlečt cele za sabo,ampak sej bo zrastu.

Najpomembnejše od vsega pa je pre hrana za pse! S zgojiteljem sem seveda rekel tudi nekaj močno po membnih na to temo.Vprašal sem ga,katiro pre hrano pri poroča.Jaz sem razmišlal o Pregee-Palu,pa mi je po vedal,da je to samo sranje,ker je notri sama kemija,ki jo po barvajo na rjavo,da zgleda kot da je meso,vresnici so pa noter drobtine od kruha,zmlet Medonals in staro olje.Zarad olja se jim pol baje tud sveti dlaka.Tako da sma po tem prišla do zelo pre proste rešitve in to je,da pes je točno to,kar jemo mi-ljudje.Tako je,dragi moji,zdaj sem skozi reklame in pogovor z tem zgojiteljem postal pravi mali strokonjak za pse in lahko vam s za gotovostjo za trdim,da pes MORE jest točno to,kar jemo mi.Zakaj?Zato ker mi ljudje mamo naj bolšo pre hrano,ker jemo vse in tulk ko rabimo.Res je,vse te pasje reklame za hrano vas močno na tegujejo, ker je notri samo kemija.Če vi jeste za kosilo salato,jo naj je tud pes.Če jeste za kosilo kašnate klobase iz zelem,pol naj pes je tudi to.Edino kar mormo pazit,je reku zgojitelj,je to, da nismo slučajno veterjanci.Sploh ne vem,kaj je mislil z tem,tako da pol mi zihr ni treba pazit,ampak vi pa pazte – če ste veterjanci,pol more pes dobit mal večjo porcijo ko vi,zato ker drugač mu bo neki mankal v hrani.

Zdej morm pa flokija počas pelat na sprehod in ga po kazat še enim pri jatlom na igrišče.

Huh,da ne po zabim-če rabite kremo za pse,pol mi pošlite in mogoče vam lahka zrihtam mal cenej.

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi28 odzivov v “Kako sem po stal med narodna zvezda (3.del=za kluček + kakšen se vam zdi moj novi pes + debata o dolžini verige za psa))”

20 04 2009
SebastiG (12:38) :

Houli mouli, stari. Si se pa raz pisal :mrgreen:

20 04 2009
Vet (12:49) :

Ti si kreten!! Kako lahko psa prikleneš na verigo?? BOLNIK!!

20 04 2009
lojz (13:03) :

prid enkat u prestolnico – če veš, kaj to pomen – te bomo naučil pasjih molitvic, baraba!

20 04 2009
gartyfarty gartyfarty (13:18) :

Basti saj veš kako je,včasih moraš bol na široko po vedati,da ljudje razumejo.

Vet bojim se da si močno narobe po štekal kaj sem na pisal. Preberi še enkrat in videl boš,da na pačno razmišlaš.

lojz odličen komentar. Kot vidiš nekatiri pač ne štekajo.Huh,me prav zanima, če se bo še kaj oglasil. :D

20 04 2009
lojz (13:20) :

ti, celan, a boš zapru šnoflo, preden ti jo gdo stauša? ti boš mene disu, polulski pezde! pa nehi se nalivat s tisto vašo vodoliko pjačo, ker ti še ona možganska celica ne dela več. bebo.

20 04 2009
lojz (13:21) :

kaj zej brišeš komentarje, štajerska opica?

20 04 2009
Vet (13:24) :

Psa se ne da na verigo cepec!!! Če se ne more gibati prosto, ga daš v ogrado ali pa pesjak. Sploh pa tole tvoje ščene ne bo zrastlo več kot 20 cm!! In to v DOLŽINO!!! :D

20 04 2009
gartyfarty gartyfarty (13:27) :

lojz ne vem o čem govoriš,mogoče si zgrešil blogg?

vet kaj pa po tem praviš na tiste pse,ki se prosto gibajo in napadejo majhne otroke? Ne govori no ne umnosti,porkamadona,no.Rajši še enkrat pre beri,kaj sem na pisal.

20 04 2009
lojz (13:32) :

vem, da ne štekaš, kaj govorijo ljudje. da nisi ti mogoče zgrešil izvoza za živalski vrt? sej v cjelu ga tud mate – polule zoo

20 04 2009
lojz (13:33) :

vem da ne moreš vedet, o čem govorimo ljudje. da nisi ti mogoče zgrešil odcep za živalski vrt? saj v cjelu ga tud mate – polule se mu reče

20 04 2009
Vet (13:34) :

Pes na povodcu je drugo kot pes v ogradi bedak. Kaj pa psi, ki jih kao gospodarji priklenejo na verigo in jih pustijo tam celo življenje? Misliš da njim je pa lepo, ko shirajo tam?

20 04 2009
lojz (13:42) :

a, zej si jih pa objavu, butl. preveč se z ono vašo vodoliko pjačo nalivaš. pa pejt nazaj jarke kopat. teli računalniki so za celne prezakomplicirani

20 04 2009
gartyfarty gartyfarty (13:48) :

Vet jaz mojega Flokija ne mislim puščati na verigi za celo življenje,ampak samo kakšen teden do dva,pa še to samo po leti, ko je naj več špilov.Sploh pa mu mislim dati hrane in vode za ta čas,ne tako kot tisti ki jih omenjaš,tako da bodi brez skrbi.

lojz pa kaj je tvoj problem? Jaz ti nisem brisal nobenih kometarjev,čeprav so pa res blesavi.Najprej sem mislil,da si kul,zdaj pa vidim,da si še ena tečka.

20 04 2009
lojz (13:52) :

tečka? nehi uporabljat tako težke in dolge besede, ki jih ne moreš razumet.

20 04 2009
gartyfarty gartyfarty (14:06) :

loj česa ne štekam? Huh,zdaj si pa res smotan in bi mogoče moral iti malo na svež zrak.

20 04 2009
Igor (14:08) :

Em…… za kakšno kremo je ta reklama? :D

20 04 2009
gartyfarty gartyfarty (14:10) :

Irog Bolje rečeno za kakšno reklamo je ta krema.

20 04 2009
lojz (16:00) :

sm mislu dauš pušteku k te tkole zabijem,
te zdisam mimgrede in si enga navijem,
čeb biu iz kerkol drgje bi znou bit še kul -
sam ti si pezde iz posranih polul!

21 04 2009
Mr. Dick (08:51) :

HA HA HA keri cucek ej!! :D

21 04 2009
gartyfarty gartyfarty (09:41) :

lojz
jo jo
jo jo
če misliš da znaš rimat,si se zmotu
mogu boš še mal čakat v kotu,jo jo
da se boš kaj na učil
ne pa sam ne umnosti govoril
rima ni samo po ziranje
ampak je na čin življeja
jo jo
jo jo

Dick res je še bol mali,sam pazi se ko bo zrastu. :D

21 04 2009
SebastiG (10:23) :

Dobro si ga zabil. :mrgreen:

21 04 2009
gartyfarty gartyfarty (12:24) :

sebasti sem,in on to dobro ve. :D

21 04 2009
lojz (12:59) :

se vid, de flou ti zmer zajebe duda,
farti dojenček, za disat rabš muda

21 04 2009
gartyfarty gartyfarty (14:17) :

lzoj men nikol ne zmanka flova kreten
pa iz temi otročjimi pr men si pečen

ne se mi belček postavlat po robu
iz mojga flova direkt po nosu jih boš dobu

k se boš po temu iz tal pobrou
boš končn pošteku ka je to polulski flov!

Mamojebci, polulska ekipa je v hiši, ajeeee!
Prever to….

21 04 2009
lojz (15:09) :

temu ti polulek pravš flou
pejt raj dumou, aj prou, jou!
k res ne vem če se te splača disat
k bl nujn rabš enga za rit ubrisat.

takileh pezdetkov preveč smo že razbil
sej slabši si k murat pa un tabeu debil
če upaš se prkazat tem za uhe dam puslou
risanke je konc, pejt pančkat mali, jou!

23 04 2009
gartyfarty gartyfarty (12:29) :

loj

Ka se ti mamojebek greš
diisat mene se ne smeš

pa ne zato ker ti ne pustim
ampak zato ker te za bijem ko en karabin

Misliš da si faca
u stvari si pa pusi al pa pos slovensko muca maca.

Misliš da če si z lublane si nevaren
če bi bil iz polulskih ulic bi bil pa faren.

Stari iz takimi belčki se mi ne da prepirat
grem raj s črnci močne rime razdirat.

Bod pozdravlen zdej mucek fantič
tvoji ekipi pa še u slengu utihn že slabič.

Garty se odklapala in predstavla Pulule mamojebci. Ajeeeee!

30 10 2010
diwan (08:12) :

Dežni plašček z zanimivim motivom, bo omogočil prijazen sprehod v deževnih dneh, predvsem pa skušal doseči, da bo vaš štirinožec ostal čimbolj suh. Značilnostipasja hrana

30 10 2010
Donko (12:03) :

Gartyfarty,
ti si car!

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !