Recenzije: Tekmovanje v freastyleu (plus+ debata o prijaznosti do strank)

20 04 2009

Drži. Svoje punce je treba raz vajati ker morajo vedeti, da jih imate radi. Tako sem zadnjič mojo pri ležnico Zlobo klical če gre iz mano mal po trgovinah za kakšne luštne cotice zame pogledat in potem na kakšno pijačko in pa senvič. Ker je imela lih mensrualne krče ji je blo ful hudo da ni mogla zato sem v Ljublano peljal mojo eno in edino Anito, ki ji tukaj posvečam tale štikelc.

Prav imate cotke ki jih sedaj prodajajo v hali a kjer so moje naj boljše trgovince so močno bedne in prav po grešam kulerska 90seta leta ali pa še bolje 80seta. To sem tudi razložil zelo ustrežlivi prodajalki ki se je z mano seveda strinjala in mi rekla da bo to tudi dobesedno povedala svojemu šefu za kar sem ji močno hvaležen. Kot na pitnino sem ji dal kupon za 10 pro centni po pust v polulskemu undo graund klubu ki ga iz bratom odpirava v juliju in za kar mi je bila zelo hvaležna in prav videlo se je da sem ji polepšal tisti dan. Anita mi je rekla da je zelo po nosna name in potem sma se mal objemala v trgovini. Kar me je čisto ras pizdilo je da starši svoje otroke puščajo brez kontrole divjati po trgovini ali drugače rečeno ena majhna punčka je med romantičnim objemanjem Anito ruknila tako močno da je ta iz zobom priletela direkt v moje oko on ga je malo okrušila. Ko sem o tem obvestil mamo od te punčke mi je ta samo zabrusila da naj s svojim debilnim ksihtom spizdim in ji dam mir. Nisem moral verjeti svojim ušesom in sem zato kar šel ven preden naredim ekshces. Ker sem na Anito ne hote čisto pozabil je za mano prišla čisto penasta z krvijo na ustih tako da se je umirila šele ko sem ji povedal za presenečenje zaradi katerega tudi to pišem.

Peljal sem jo namrečt v Ka4 na tekmovanje mladih nadubudnih repparsev v freastylingu. Ker so mi najbrž pozabili poslati da sem na guesslisti sem moral plačat vztopnino Anita pa je potem rekla da sam pogleda če so eni njeni prjatli not. O cenah v ljublani sploih ne mislim iz gublati besed ker so ne normalne.

Usedla sma se na poseben separe namenjen za veperane repanja da sma v miru spremljala trekmovanje. Tam smo se probali mal poment o stanju na sceni ampak so se delal da me ne poznajo kar mi je bilo skrajno bedno. Drži fovšarija je še vedno slovenski šport ali bolše po vedano če si naj bolši vedi da si sam kar je tudi naslov enega iz mojih štiklecov. Tam so bili tudi eni novinarji ki pa me seveda bojkotirajo zaradi uredniške pol itike ki jim prepoveduje stike z mano kar je tudi skrajno bedno. In kretensko vam rečem.

Nastopajoči fantje so čisto spodobno repali. Eni bolše eni malo manj. Čisto nobeden nima iz pilenega flova kar me je malo razočaralo. Vmes sem stvari tudi malo pokomentiral in recenziral na glas za kar so mi bili tisti okoli mene iz redno hvaležni in so se non stop smejali in mi tudi rekli da sem dam matafaka kar v repperščini pomeni da sem od vraga mamojebec. Potem smo si dajali malo visokih petic kot pravi dfomačniki kar tudi smo. Zmagal je en korošec Toko ki je res bil še naj bolši ampak mu manka še kar veliko kilometrine ampak je še vajenc tako da bo sigurno še kaj iz njega. Motilo me je tudi da so vsi repali o tej situaciji ki je sedaj pri nas ko ljudje dobivajo slabe plače in pa mesene izdelke namesto njih nobeden pa ni repal o močno peroči temi poimenovanja ulic po slovenskem presedniku Titotu. To je še en dokaz da je dandandanašna mladina čisto brez smisla za zgodovino. Drži brez poznavanja prolbematik je kvantiteten rapp ne mogoč ali drugače povedano ni možen.

Klub temu da sem bil nad kvantiteto nastopajočih moram rečti da podpiram take dokodge ali bolje upam da jih bo še več. Bi bilo pa fino da naredijo nekaj takega tudi za stara šola reppaze kjer bi se tudi veliki gospodarji pomerili med sabo in končno ugotovili kdo je najbolši.

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi22 odzivov v “Recenzije: Tekmovanje v freastyleu (plus+ debata o prijaznosti do strank)”

20 04 2009
selemjan selemjan (14:38) :

Garty, si ti danes more biti preveč kave po pil? :D

20 04 2009
gartyfarty gartyfarty (14:42) :

selejan ko mašina za laufa, mašina teče. Ali bolje rečeno,ko steče teče. ;)

23 04 2009
Hulio (16:19) :

kje pa bo ta najbulsi unda ground lokal? a me lahk das na guest listo? :)

24 04 2009
gartyfarty gartyfarty (10:35) :

V dolnjemnaselju Polule. Sem te že dal. Ko boš na vratih reč da me po znaš boš dobu še kuponček za pjačko.

24 04 2009
polona-še ena- (11:08) :

@garifari-zelo lepo, da svojo nitko razvajaš. :)

24 04 2009
gartyfarty gartyfarty (11:22) :

paolona punce je treba raz vajati. Če te tvoj fant ne je to škoda in ga moraš za pustiti. Ti pa lahko jas po kažem kako se morajo fantje obnašati do punc. Na mig vse punce imajo rade švicarsko čokolado in belo vino. Bo za za četek dovol?

24 04 2009
Hulio (11:36) :

Garty ti si care, kuponcek za pijaco!!! Prpelem se vse koroske latinoze, pa da nardimo z pollulskimi crnci orkg festo :)

24 04 2009
gartyfarty gartyfarty (11:46) :

Hulijo drži. Ko pridete me po cukaj za rokav se bova zmenila za so delovanje med posadkami.

28 04 2009
polona-še ena- (10:45) :

@garifari – Mene pa moj fant nič ne razvaja. :( (mogoče zarad tega, ka od rojstva ne maram sladkarij in vinča….pira se pa ne branim. :) ) Pa ti deluješ taka nežna dušca… Se tvoja Nitka sploh zaveda ka ma?

30 04 2009
gartyfarty gartyfarty (11:17) :

pulona Se veda se za veda. Vsaka se. Skoraj za gotovo se tudi ti. In ja vsaka punca ima rada čokočetke in vino ampak izgleda da tebi še niso bile pri merno dane kar je škoda.

30 04 2009
polona-še ena- (14:13) :

hehe garifari, fino, fino; ampak čez šunke, kotletov in klobas ga ni- mes je mes, pa reč kar češ… :)

30 04 2009
Uršula (14:42) :

in kako je zdej z Anitimi zobkom? Boljše?

Upam, d asi ji prnesel kej dodatne čoko lade. Ta naamrec vedno pomaga.

4 05 2009
gartyfarty gartyfarty (10:34) :

usrula verjetno se gotovo ne motim če rečem da si ti vrjetno bolj iz kmetov doma. Ker bejbike v rurbanih okolih ne padajo na te zadeve. Žal. Ali še bolje kar ni škoda.

pol ona Iz antinkinim zobom je vse v naj lepšem redu ali drugače ni tako zelo grozno. Dokler je moja punca me ne njej nič pre več ne moti. Čokolade ji seveda nisem prinesel ker škoduje zobom. Čudno pa mi je da pri svojih letih tega ne veš. Huh upam da ni maš otrok.

4 05 2009
polona-še ena- (12:03) :

farmifarmi – rošada za usrula in pol ona? in moti se mučno mučno. je pa res, da to ni pes, da bi bla bol s kmetov raj, da dam vsem čokolade nazaj in da vince belo, zamenja pivo s senco, senco, senco….

4 05 2009
gartyfarty gartyfarty (16:02) :

polon a si ti dons kej droge kadila. Ker jaz te čis nič ne raz umem.

5 05 2009
polona-še ena- (10:54) :

kadila. itak.

5 05 2009
gartyfarty gartyfarty (11:53) :

polena to seveda po jasni marsi kaj. Me pa seveda to raz očara ali bolje povedano mi ni všeč. Iz puncami ki vzemajo droge jaz ne mislim imeti odnosov ali drugače povedano mi dva sedaj ne bi spala skupaj. Kar je škoda.

5 05 2009
polona-še ena- (13:55) :

garifari-hehe :)

5 05 2009
gartyfarty gartyfarty (14:32) :

poltona me veseli da ti je to smešno ker meni pa ni. Ali bolje žalostno je.

5 05 2009
polona-še ena- (14:52) :

garifari- :) imam na ravno drogo u seb. Večina časa sem dobre volje. Živ le je je lepo. Kadim in tud pijem obča sno. In ti imaš nitko in si lahko tudi dobre volje-to pa res ni žalostno.

6 05 2009
gartyfarty gartyfarty (10:53) :

polona okej ker si lih ti ampak drugače sem seveda pro ti temu. Huh kaj pa če bi tvoji otroki bli taki.

6 05 2009
Mavrična (11:06) :

a kar zamešal si me, tut prav …
samo da ne boš zdaj še bolj zmed en, ker nekaj časa neBom urš ula, ampak mavrič na —
pri nas jemo čokol ado, otrok tut. Slatoleta pa ne mar amo.
ko otoroka ni zraven, se včasih še nama ževa (ne midva , ampak midva – druga dva) is čokol ado … ker po mazanju lahko spimo skupaj, z drogo pa ne, te ne mar amo v naši hiši
pa sam da je vse ok z Ntko in tabo … ne glede na njen zop

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !