Spoštovana Katarina Kersal,ustavite že vendar to morijo na Slovenskih cestah!

20 04 2009

Spošotvani g.Katarina Kersal.

Kot sami dobro veste,se je ta vikend v pred mestju Polul zgodila tragična prometna nesreča.Ugasnila so živlenja in včasih se vprašam če je bilo moje med njimi.Tako je,vedno se ob taki prilik vprašam,če je ugasnilo tudi moje,saj bi se na vse zadnje tudi lahko,kaj ne?

Mogoče pa bi mogli sami do živeti nekaj podobnega, gospa Kersal,da bi se za vedeli,kakšna napaka je vaš zakon,ki nas na vsakem koraku omejuje.Prav ste pre brali,omejuje nas,saj si sploh ne upamo več na cesto.Tako je,na cesto,ki je marsikomu tudi dom.Se pravi,da nekatiri med nami niso več varni niti doma!In vaša glavna naloga kot policiska ministerica je to,da se počutimo varne,ne pa da od strahu pred Vašo policijo divjamo po cestah in se zaletavamo avtobuse,vlake in kolesarje.Namesto da bi se lepo peljali domov smo čisto panični in ker se bojimo kazni,ki si jih ne moremo pri voščiti,vozimo hitreje,da bi čim prej prišli na naš cilj!

In to se je več kot očitno zgodilo tudi žrtvam tragične nesreče,ki so med vožnjo domov prehitevali na ne varnem od seku ceste in se za leteli v vlak! Tako je,spoštovana gospa Kersal,življenja so ugasnila zaradi strahu,ne pa zaradi slabe ceste,ledu na cesti ali slabih vremenskih pogojev.Zaradi strahu.

In v vaši moči,spošotvana gospa Kersal je,da ta strah umaknete iz Slovenskih cest.Vse kar morate na rediti je to,da ukinete pre visoke kazni za brez vezne prometne zločine,omogočite,da imamo dva kviskota,ali pa celo,da po polnoma ukinete kazni.Lahko pa tudi uvedete novost in ukinete policaje,ki z avti lovijo poštene voznike in nas z tem spravlajo v nevarnost.Pošljite jih na kakšen seminar ali zabavo ali gangshta rappaz koncert,da se po abavajo in ne bodo tako tečni.Z tem boste na redili nekaj zelo dobrega in ljudje vas bomo imeli zelo radi.

Huh,da ne pozabim-koliko žrtev bo še potrebnih,da se bo to že enkrat končalo,ker zdaj mi gre pa že močno na živce!?

vozniki.jpg

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi2 odzivov v “Spoštovana Katarina Kersal,ustavite že vendar to morijo na Slovenskih cestah!”

20 04 2009
SebastiG (13:49) :

Se podpišem pod zgornje pismo. :mrgreen:

20 04 2009
gartyfarty gartyfarty (14:57) :

Kolega, če bi bilo več takih kot sva mi dva bi bil svet veliko lepši.

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !