Obara je seksi kot hudič

24 04 2009

Dragi moji pozabite na Julija Iglesjasa, Havijerja Bardena, Pitta Samprasa ali pa če hočete Branka Završana. Prav ste slišali na sceno je stopil nov najbolj seksi moški na svetu.

Tako je gre za ameriškega presednika Obaro ki se je pokazal v kopalkah. Bil je kot grški bog ki stopa iz vala. Bilo je kot da se je čas ustavil in se zniva zagnal. Priznam da so se tudi meni za šibila kolena ko sem videl tole fotko. Tako močno da sem sanjal o njemu celo noč. Drži američani že od presednika Regana ali pa če hočete Eikensauerja niso imeli tako seksi moža na čelu. In sevdea čez pet let nima nihče šanse saj trenuntno ne vidim moškega ki bi mu lahko konkubiral. Morda bi to res lahko bila samo ženska ampak kot vsi vemo ženske ne morejo biti dobre presednice. Žal. Ali pa ne ker smo lahko srečni da ga bomo gledali tako seksi še nekaj časa.

Uh in da ne pozabim. Da ne bo gdo mislil da sem gaj ali kaj takega ker res nisem. Čeprav me ne motijo dokler jih ne vidim se mi kar gnusijo in se bojim njohovih bolezni. Je pa tako da mi je kar nekaj moških hudičevo lepih in seksi in se ne bi branil biti z njimi. Ampak to zaradi tega ker so mi samo kul in ne zaradi tega ker sem jaz gaj ali kej tazga. Ker gajev niti ne maram lepe moške pa.

Huh kaj pa vi mislite ali je seksi kot hudič.

To sem presnel iz 24ur

To sem presnel iz 24ur

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi4 odzivov v “Obara je seksi kot hudič”

24 04 2009
Hulio (11:42) :

Ne vem ce bi se glih strinjal da je obama bol lepsi od mene.
A lahk poves zaka zenske ne morjo bit dobre precednice? Sej ne da ne mislim tak, sam me vseen zanima tvoje mislenje.

24 04 2009
gartyfarty gartyfarty (11:48) :

Hulijo brez zamere črnec ampak dobro veš da je obara verjetno najbolj seksi na zemlji. Tako seksi da se kolena treseju tudo Cloniju. Ženske ne morejo biti dobre precednice. To je splošno znano in me čudi da ne veš zakaj.

24 04 2009
Hulio (12:58) :

mogoc sam zato ko je spet crna v modi, sem bil mal v ilegali zadne cajte. sem sel cez spesl program hulio goes attractive, pa bomo pol vidli. sem mel glih shuting pr mens healthu. itak mam pa doma ze tok modrzkov ko mi jih poklonjo obozevalke da jih skor nimam vec kak dat. je pa splosno znano da so latinosi bol zazelenih pri pupah, pa me cudi da ne tega ne ves.

30 04 2009
gartyfarty gartyfarty (11:30) :

Hulijo če je to sarkozem je beden če ni pa ti čes titam. Seveda pa latinoski niso bol popularni pr bejbikah ko črnci. Kar poglej Mihcela Jackshona.

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !