Gengstah rep muvemend v sloveniji – oddaja na gajba tv za katero bi bilo boljše da je nebibilo

9 07 2009

Dragi moji. Da smo v kolektivu Kopkillaz praktično edini gangstah rep v Sloveniji je jasno. Da se pravi gengztah repazzi skrivamo pred kapsi in in kasanti tudi. Da ne gremo od hiše brez orožja tut. In potem pride tole. Odaja v kateri znani slovenski lopov avtorskih pravic ki mu je pač enkrat slučajno ratal narest spodoben komat po vabi svojega brata, ki je vsakemu jasno največji fejkar na štajerski reppaz sceni, in hočta bit huda. Okej do tuki jih čisto pot piram. Ampak ko pa pride en Zlatko ki še v živleju ni na redu nič pametenga in se oba skor po kakata je pa pre več. Ta pravi genstazzi bi udarl po njemu že ko bi uletu v sobo ker takoj misliš da je tip policaj pod krinko. Ne tedva sta sam za farbala pa se skori po kakala od strahu. Da to še ne bi bilo dost sta se še bol po kakala ko je prišla ena boga punca. Halo. In še več ko so jih povabl na spopad v rimanju na mest da bi takoj usekala začneta bomo pet minut na koncu. Žalostno vam rečem. Klub temu, da je Urban kar dobro pol mal prostostilal – ‘ka mi boš ti povedla se mi boš smejala me boš disala ka si mi sploh rekla povej mi neki lepga al pa neki grdga boli mene za tebe če boš ne sramna do mene do mojga brata to je moja plata lah jo kupiš hmal pride vn pa fakin mixtejp a veš tak da lah vzamem selotejp pa ti ga damtu čez  če boš kej pametnga povedla jst sm tebe pouču o gangstahh repu’.

Da pa so kradlivci v družini pa do kazuje tud to da mi je Urban ukradu rep iz komada Odšel si sam.

Poglejste si sami: KLIKNI

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi32 odzivov v “Gengstah rep muvemend v sloveniji – oddaja na gajba tv za katero bi bilo boljše da je nebibilo”

9 07 2009
jtpfdrqbm (16:04) :

Kje so možgani ta levega gaya?

9 07 2009
wanker (16:20) :

jest sem s tabo za vedno!

9 07 2009
L.O.L. PWNED (ZLATKO FTW) (16:23) :

jst bom sam to reku, pjeb. glede na to da se pr uni budala sploh ne da komentirat ker je pička pa spuša notr sam svoje komentarje pa od njegove punce pa brata.

zlatko ga je usul. že takoj ko je stopu notr sta se usrala, ta iz polovico glave je pa skor pod mizo zlezu. verjetno iskat pištolo, ko jo je mel iz sabo, ha ha.

sicer ne štekam čist, zaka bi gdo sploh hotu gledat tist sraje, sam hvala kurcu je vsaj zlatane uletu notr pa zadevo naredu zanimivo.

je blo pa smešn, ko je un iz pol glave razlagu da če hočeš bit gengsta repar morš rečt “pička”, pa to tak – slabšaln. sej sm mu že napisu na blogu od njegovga brata, pa me ne spusti notr kr je vrjetn porajtu da ga mal drkam u glavo – KOK LAHKA REČEŠ PIČKA PA TO NE MISLIŠ SLAPŠALN, BUDALA?! eni so res prfukjeni alpa vsaj glupi.

aja, če kirga slučajn zanima, zaka morš rečt “pička”, je to zato, da si lahka na internetu pol izbereš, da je gengsta rep tvoja muzika.

jaaaoooooj!!!!!

9 07 2009
L.O.L. PWNED (16:27) :

aja garti pa hvala za to, da nisi tak kmet ko un ko se niti menit ne da iz njim. tuki je odprto pismo za njega, če zna sploh brat:


Pjeba prvo se zmenta ka bota govorila.
Ka zej – je cela odaja gor al je ni?!
Gartner prav da je, njegov brat pa da ni!
Gdo zdej laže?

Rajm Đ, se prav morš tapru rečt “pička” (pa iz tem mislit poniževalno v negativnem smislu, ker drgač bi te pr taki besedi lahka narobe poštekal), po tem rataš avtomatično takoj gengsta reppar, to pa za to, da si lahka pol na glazbenih straneh na internetu izbereš, ka je tvoja kategorija? Sm te prav zastopu al ne? Sam še neki – kok pa uni na internetu vejo, če si ti gdaj reku “pička” (pa ŠE mislu ponižvalno in v negativnem smislu)?

9 07 2009
morris (16:35) :

LOL ti pa še nisi dolg na bloggerski sceni, a? Ta kreten jih še spreminja, če mu niso všeč.

Kar se pa oddaje tiče, mi je pa smešno. Brata sta bila ko dva šolarčka, Zlatko se je prav izživljal nad njima, česar mu niti ne morem šteti v čast. V čemu je fora, da pride na eno levo televizijo, pol pa taka dva retarda zajebava? To je kot da bi otroke v vrtcu kloftal.

Kaj praviš, da ti je ukradel? Tvoj komad al kaj? Pička mu materina, take bi bilo treba nalomit!

9 07 2009
Tone (16:38) :

http://www.youtube.com/watch?v=2qo_JfNb5SQ

po glej in boš ugotovu, da IG FARTNER JE CAR IN GENGHSTZAAA!!!

9 07 2009
gartyfarty gartyfarty (16:45) :

jtpf ni kul,da mu rečeš da je pedr.Pa tud če zgleda ko punca.

waker hvala! Sam dej raj po vej, kaj si misliš o vsem tem.

Lol če maš kaj iz tem pre prilivcom, po vej to njemu, ker jst mam opravka z njim sam še z od vetniki.

moris kak to misliš da nism dolg na sceni? Dej se po zanimi okrog, pa ti bojo vsi po vedal, ka vse sm že za bloggarsko sceno na redil! Jst sm verjetno naj boljši slovenski bloggar, tak da mal pre veri po datke,kolega.
Kar se pa klofut otrokom tiče pa ni sem za to. Se mi zdi brez veze.
Ja, od tega pre pirlivca brat mi je ukradu črtico iz mojega komada o kralju: http://tinyurl.com/4MJ-RIP (pri 2:49 je Lame-F to reku)
Pa sej to ni prvič, tadva skoz kradeta od nas, pol pa govorita, da mi krademo od njih!!

9 07 2009
L.O.L. (16:50) :

@morris: gartner je res kreten! nism vedu da spremija komentarje. pa sej si lahka sam pogledaš, poglej pr njemu moj “komentar” pa tole tuki zgori.

@garty: ne bom več, sam mogu sm pa nekje napisat, da ne bo un vosu mislu, da je zmagu :D

9 07 2009
gartyfarty gartyfarty (16:52) :

LOL da ne boš mislil, on se pa po tem pri meni laže, da jaz njemu brišem ko mentarje pa da mu jih ne pustim ob javit!Si lahka misliš?Jaz,ki se strinjam z vsakim ko prav misli,pa ko vsem pustim pri men ko mentirat! Sam dejmo se raje držat teme.

9 07 2009
morris (16:56) :

LOL ti pa si smešen, če misliš, da bom šel gartnerjev blog brat :D Raje bi se utrelil v nogo kot pa bral tega osla. Še tole “oddajo” sem pogledal samo iz firbca, kako ga nekdo sesuje v živo.

9 07 2009
mc georg (17:00) :

he he

9 07 2009
L.O.L. (17:01) :

@morris: Bwahahaha! PWNED! Ja sej jaz podobno mislim. Takrat še nisem videl, da se tudi tukaj obeta dobra debata. :)

9 07 2009
tanya (17:17) :

just 4 d record – wtf ta tip iz čupo bluzi?!!!

9 07 2009
K-dogg (17:26) :

LOL RES! Kir kekec!

9 07 2009
c-span (18:04) :

gartner + gartner = butec & butec

9 07 2009
jizzmanka (18:08) :

OK pa za koji kurac se morte kr naprej spravlat na tega revčka? pa puste ga na mir pa da dela svoje porka madona no!

fak ste eni bedni!

9 07 2009
c-span (18:11) :

jizzmanka = 1 od 2 butcev

9 07 2009
jizzmanka (18:21) :

fak offf! sam pravm da se nima smisla spravlt nanga.

9 07 2009
Al-Do (21:26) :

V bistvu se strinjam z jizzmanko. Brata gartner sta oba skrajno motena in živita v svojih svetovih, zato se mi ne zdi pametno, da bi ju skušali prizemljiti. :)

9 07 2009
SebastiG (21:29) :

Kje bi bil svet brez klovnov? :mrgreen:

9 07 2009
marko (21:33) :

U bljak. Dej drugič opozorilo “heavy mentally retarded” okrog linka.

10 07 2009
nikokaoja (09:45) :

Ej sam res. A si opazu, da ima tamav fartner obraz ko en prašič z zelo velikim nosom? Ko sem bral oni zapis, ko fartner piše kako je zlatko uletu in težil, sem komaj čakal, da si bom predstavo lahko ogledal in zdaj ko sem si jo, sem spoznal sledeče. To itak, da imata fartnerja IQ kot kamen in povem vam , vse je bilo zmenjeno. Seveda debelejši fartner ni imel pojma in še danes ne ve, da ga imajo šefi na čarliju za dvornega norčka in so se verjetno v režiji med oddajo valjali po tleh od smeha. Sigurno so zlatkotu naročili naj se tako vede pa tudi oni telefonski klici so bili zmenjeni ko so vsi hvalili zlatkota med gangstah oddajo. Pa še video svet je lep so umes uštulili, tako da so se šefi prav norca delali iz fartnerjev. Ta starejši farner si ni upal nič, ta mlajši pa je očital zlatkotu ene trikrat, da je revež prvič na ta zaresni tv, zlatko pa takole. Super oddaja, morda bom čarlija celo na tv aktiviral.

10 07 2009
jizzmanka (12:40) :

neki tazga sm si jst tud misla. neki je blo zmenen 100%!!! sj mende ne more usak kr uletet u studijo. tadva revšeta fakin obviusly nista mela pojma ka se dogaja,tk da so se zmenil tisti nad nima!!

10 07 2009
fjodor (15:52) :

nikokaoja, če boš čarlija celo na tv aktiviral, pol si res hud pacient. tko bedne muzike, kot jo na tem kanalu rolajo, še na radiu štajerski val ne slišiš. je pa taprava televizija za “zvezde” tipa fartner, andreagafafa in ostale prdce.

10 07 2009
gartyfarty gartyfarty (18:43) :

fjodor spomni se samo kakca,ki ga je prepirlivc delav,ko sem na pisal recenzijo o teh prdecih.

11 07 2009
Boštjan (22:12) :

Evo pogledal. Ne vem, kaj naj si mislim. Sicer ne vem, kdo za-fakin-boga je ta kao voditelj, ampak če vse skupaj ni zaigrano (in to mislim VSE – da sta “brata” taka kekca, da sta Zlatan pa una Porky uletela, vključno s klici gledalcev), potem je voditelj tistega s čupo totalno, AMPAK TOTALNO namočil v drek, ker ta čupavi je zgledal kot edini, ki nima ABSOLUTNO nobenega pojma, kaj se okrog njega dogaja. Po mojem so ga pripeljali v studio samo zato, da se vsi delajo norca iz njega. In če sta res brata … Fuck, če bi bil jaz tisti s čupo, bi svojga brata namlatil na žive in mrtve, da ga še mama pa fotr ne bi prepoznala.

11 07 2009
Boštjan (22:14) :

Pa WTF kdo ga frizira? Model ma serious combover issue. It’ll only get worse, so get over it. :D

11 07 2009
jtpfdrqbm (23:10) :

Gartyfarty, saj nisem rekla, da je pedr. Spet si nekaj domišljaš.

11 07 2009
hm (23:20) :

Dober je ta mlad gartner, sploh ni slab, tud držu se ni slab v oddaji.

11 07 2009
joko (23:36) :

Zanimiva teorija, Boštjan. Nadvse zanimiva teorija. Samo dvomim, da bi res kdo lahko to naredil lastnemu bratu. Čeprav Gartner ta je vsega zmožen pod pretvezo “višjega cilja” (=postati slaven za vsako ceno).

13 07 2009
Jan P. (01:15) :

Stari ti sploh pisat ne znaš!!!

13 07 2009
Kalasnjikov (11:22) :

Garty Farty pa Lame F sta totalna cara in prava gangstah reppaza.

Iztok Gardener pa Uroš Rajnehi G pa sta največja papka v Sloveniji. Damjan Murko je prou ‘dude’ za njih.

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !