Garty Farty s pet na udaru hudih groženj – poziv Sijolu in bloggarski skupnosti za akcijo da se temu na redi konec en krat za vse lej.

18 09 2009

Dragi moji počilo je. To krat huje kot včasih prej. Redni bloggarji verjetno dobro za vedate da ot časa do časa na blogge uletijo komentarorji ki hočejo samo težiti in pičkiti . Eni zato ker nimajo svojega življena al pa uličnega spoštvanja eni zato ko nimajo punc al pa fantov eni zato ker so boječke eni pa zato ko so fož bloggarjem. Seveda sem jas naj bolj na udaru ker sem naj bol pre poznaven od bloggrjev ker govorim samo resnico in imam resno karero pa hudo vročo bejbo.

Pred včerešnim sem tukaj za pisel močno od meven pri sevek o Osami in temu da bi se seveda to moralo dogajati tudi prinas. Od ne kje je uletev en komentator ki se je pri meni že po javlal pod takimi in drugačnimi nikonejmi. Kregal se je še iz enim mojim bravcem in ko sem ju oba o pozoril da je dovolj je čisto po penil. Kot vidite so se za čele hude žalitve in grožnje da me bo po fukal na internetu in v resničnem življenju. Začel je tudi objavlati PIje mojih gostov kar je seveda ostro v nasprotju iz zakonom prepovedanem o devanju podatkov prek interneta. To sem slikal in takoj po slal Spretnemu Očesu ki so rekli da je t res v na sprotju s tem za konom in da boju urinirali ne mudoma.

Ker mi pizdarija ni bila več ne dovžna sem zaradi varnosti svojih gostov ker mene taki protokatorji ne strašijo sem kontaktiral svojega prijatela ki skoz visi na inter neti in je skoraj heker da se malo po zanima o temu osebku. Prišli smo do hudo za nimivih podatkov da je ta osebek ki ga delavno imenujemo M že delal pizdarije na enem drugem blogu ki se vleče na me. M ga imenujemo ker so vsi negovi podatki na M – ime primek firma mejl nad imek iz katerim je težina na onem drugem bloggo ki se vleče name kjer je grdo govoril in žaliv vse popreko.

S temi podatki smo stopili do od vetnika ki je rekel da v tem trenutku še ni dovol do kazov da gremo na tožbo in da je to verjetn en kakšen piflar ki skoz visi za računalnikom ampak da bojo še oni mal pre verl situacijo in se pozanimal pri eni firmi ki je zajebano dobra pri vohanju po internetih in potem tudiob vestili nadležne organe. Tako da bo tu še močno pokalo.

Svetovali pa so mi da naj o tem ob vestim bloggarsko skup nost ker se takih za dev pojavla vse več in da naj po krenem akcijo da se temu na redi ko nec enkrat za vselej. Dragi moji čas je da se temu na redi konec. Sijol bi moral pre povedovati ob javlanje takih pizdarij in sam pre ganjati take abresivce. Dajmo objavimo vsak pri sebi objave o tem in drugih težakih ki vsak dan smetijo iz svojimi ob javami in komentarji in smetijo bloggosceno. Zahtevajmo od Crnjakoviča in Rebolce da če je treba greta na televizijo in javno povesta da naj se to neha ali pa bo joj. Zahtevamo od Amisa da jim od klopi intenet ali pa jim vsaj da internete na telefone da ne bojo mogl tolk dreka devat gor. Čas je za akvicijo ali kot bi rekel moj prijatelj Lame F ‘Bratje in sestre vključeno je in rokavice so dol.’

Od vetniki pravijo da bi to lahko bil foto robot

Od vetniki pravijo da bi to lahko bil foto robot

Prvi do datek: Ker so njegovi komentarji žalivi in ne sramni je seveda v moderaciji. Take stvari res niso za objavo. Grozi da bo uničil moj blog tako da je na pisal da ga je konec. Pa da so Ad ministranti bloggoscene redartirani in da on lahko krši zakon o prepovedanem devanju stvari na inernet da pa jaz ne smem prek svojih od vetnikov raz iskovati gdo je on. Od govarjam da bo o tem seveda več po vedal moj od vetnik in prijatel hekar ne pa M.

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi12 odzivov v “Garty Farty s pet na udaru hudih groženj – poziv Sijolu in bloggarski skupnosti za akcijo da se temu na redi konec en krat za vse lej.”

18 09 2009
dare dare (11:56) :

Matrbuh, napeto !!!!

18 09 2009
hxc (12:40) :

Glede na dejansko retardiranost Administratorja tega bloga (ne lika, ki ga impersonira) naj mu pojasnim še eno stvar: Objavljanje ip naslova samo po sebi ni kaznivo, medtem ko objavljanje osebnih podatkov je. Koristilo ti bo če se boš o dotični temi pozanimal, v izogib kazenskemu pregonu.
http://www.ip-rs.si/pogosta-vprasanja/varstvo-osebnih-podatkov/
veliko uspeha še naprej :D

18 09 2009
gartyfarty gartyfarty (12:52) :

darko ma ja je na peto. Sam je tega že res dost. Prosim de da se tudi ti atkivno vklučiš v re ševanje takih poiderij.

18 09 2009
meritelj gladine meritelj gladine (15:59) :

Hxc, hcx, green street (in izpeljanke), mimoidoči (in izpeljanke), ter ostali prisotni, v tvoji glavi zbrani.

Naj ti povemo, da Garty Farty zagotovo ne bo javno objavljal tvojih osebnih podatkov, za katere ti je verjetno lahko jasno, da jih pozna. Tudi “tvoj” service provider bo izvzet iz njegovega obveščanja. Bo pa s pomočjo svojega prijatelja, ki se “profesionalno ukvarja z računalniki”, kot je prikupno zapisal Garty, obvestil vse v podjetju, iz katerega prihajajo tvoji neslani, žaljivi in maloumni izbljuvki. S pomočjo neomejenih virov Reke Ankh bo izbrskal kar precej komentarjev, ki si jih spisal na njegovem in še na nekaterih drugih blogih, ter jih opremil z ustreznimi IP-ji in datumi uporabe, kar kot fizična oseba navsezadnje tudi lahko stori.

Brez skrbi. Tvoji osebni podatki ne bodo posredovani nikomur.

Nadvse pokroviteljsko ter malce posmehljivo,
a večinoma precej pomilovalno,
meritelj gladine

18 09 2009
gartyfarty gartyfarty (16:14) :

Huh,stari,hočeš reči,da je on tisti bedak,ki je drkal kurec na reki anhk pod vsemi temi vzdevki?!!Tega ti skoraj ne vrjamem!In ne po zabi,da je težil tudi ludem po drugih bloggih,z tem,da se je zgleda ful velikrat kregal sam z sabo!Ne vem če imaš tukaj čisto prav,stari moj.

18 09 2009
nevenka nevenka (18:59) :

Vsakogar se da izslediti in ustrezno prijaviti, če je prekoračil meje, ki jih regulira zakonodaja. Načinov, kako se nadležnežu in nesramnežu stopi na prste je pa itak več.
Vsekakor upam, da bo učinkovito.

18 09 2009
mgerencer (19:15) :

Kdo so to hekerji? Podstruja polulskih gengsta reperjev?

19 09 2009
Gengsta Heker (01:41) :

ja, pomoje tud, ja …

besede so gor

19 09 2009
gartyfarty Anonimnež (08:22) :

Pa s mamo usi poln kurac raznih degenow k skoz težijo pa jebejo govno pa prklinjajo po komentarjih!!!

20 09 2009
Niko Brumen (11:08) :

No, pa sem se še tu znašel – sicer po čudni poti, na kateri te porinejo v drek in ko se iz njega izkoplješ, že si v pizdi (sta destinaciji pač zelo blizu). Nekje je nekdo po nemarnem omenjal garty farty party in mene v navezi, jaz pa rad vem, za kaj gre in sem prišel pogledat.

Mnenje si bom šele ustvaril in tudi tisto navezo bom poskušal poiskaty.

Pa lep dan garty party folk!

21 09 2009
gartyfarty gartyfarty (14:07) :

nevemka jzt ne vem,za kaj bi mogu vlačit noter zakon odajo,sej ma že takoaltako pre več dela.Mi ghengstha reppaz to čist drugač rešujemo.

megencer hekarji oziroma bolje rečeno h33ka55 so tisti,ki računalnik uporablajo za to,da težijo drugim ludem po inter netu in bloggih.

gensta ponaredek.

Anonimež točno tako.Odličen komentar!

Niko Brmensi pre pričan,da pišeš v pravem bloggu?

21 09 2009
Niko Brumen (17:10) :

Mogoče pa res ne – zgleda, da sem zašel na blog polpismenega človeka, ki še dveh besed ni sposoben pravilno prepisati.

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !