Danes.Bo..POČILO!!!!!!

25 09 2009

Da bo do danes končno pre izkusili Patriot – močno pre drag orožni sistem,ki smo ga zelo veliko plačali tistim gdancem pot Bajkovim precedovanjem čivkajo že ptiči.Ptičem je ta novica še po sebej po membna.

Zato vam dragi moji fantje iz Slovenske JLA, želim veliko sreče pri današnem pre izkusu.Saj veste,da ne bo kakšna štala,kot ste jo imeli z tistimi Iranskimi havbami.

Uf, da ne po zabim:huh, morda pa ni na klučje,da pre izkušanje novega orožja tako močno so vpada z do govorom Račan – Dernovšek?Oziroma bolje rečeno,da se je obojno zgodilo hkrati?

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi4 odzivov v “Danes.Bo..POČILO!!!!!!”

25 09 2009
SV (09:34) :

AAAAA! PATRIA!!!! P-A-T-R-I-A!!!!! P–A–T–R–I–A!!!!!
NE PA PATRIOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25 09 2009
Sebastig (09:51) :

Ma daj no daj SV. Ti pa res nič ne štekaš. :mrgreen:

25 09 2009
lala (13:18) :

He, sicer ne podpiram nobenega nakupa orožja, če pa Slovenija potrebuje kako orožje je to sigurno dobra protizračna obramba, dobro anti oklepno orožje in pehotno, zakaj najbrž ni potrebno razlagat!! Gledano s tega stališča je bil to dober nakup, bi se pa raje povprašal o smotrnosti nakupov orožja v času LDSove vladavine, kajti kaj so kupili, pa poglejmo: 50mio€ za obnovo 30 let starih tankov, ki jih danes lahko peljemo v muzej, smotrn nakup???……100mio€ za pilatuse, ki se ne morejo kosat tudi z najslabšimi reaktivnimi letali, smotrn nakup najdražje pilotske šole ni kej,
havbice, ki ubijajo naše vojake, smotrn nakup, 3×3valuki, ki so neuporabni po nato standardih in še in še…..

25 09 2009
gartyfarty gartyfarty (18:47) :

S V kaj bi rad po vedal?

seba he he,ne moreš verjeti,kaj ne?

lala ne vidim,kaj ima tvoj kometar za opraviti z tem bloggom.

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !