Gartner mi je ukradel avatarsko delo kar mu pustim – ne pustim pa da laže!

25 09 2009

Gdo je Izidor Gartnar verjetno vsi veste. Drži to je tist bloggar ki si je svoje ime naredil v glavnam s tem da se je delu da je on jast in mi na gajal kadar koli je bilo to mogoče. Tudi z takimi pizda rijami da mi je grozil da me bo tožil in za htevami od Crnakovića in Rebolke da me u kinejo iz bloggoscene. Se veda sem takrat udaril na zaj z vsemi silami in tudi odvetniki tako močno da je ne hal saj se je seveda precej usral.

Kot vsi dobro veste smo zadnič iz ekipo reke Aknh na redili močno dobro fotomontano v kateri smo se malo hecali z Kajnom Vestom in njegovo ne razumljeno foro na Gremlinih v kateri smo se hecali kot da je Had bolši bloggar od mene kar se veda ni res. Izidor je fotko sunil iz blogga in jo objavil pri sebi takoda je rekel da je on jaz. Ker se je poba zadne čase zelo po pravil in dela še kar dobre blogge sem bil tiho in mu to do pustil saj blogg še vedno ni čisto živ in rad po magam. Me je pa zmo tilo da se je po tem zlagal da smo brali negov blog o Vestu in potem naredili fotoshiting in da je on prvi pisal o Kanjetu. To seveda ni res. O Vest sem na pisal veliko preje – in pazi to men ni za nimalo kaj je on reku ampak kakšni od zivi so bili na to. To je se veda tiso kar me del veliko blšega bloggarja od Izidorja in seveda je to tisto kar se bo moral še nav čiti.

Lepo bi blo če bi se mi o pravičil ampak se verjetno ne bo.

Huh in da ne po zabim – Izidor za hteva za svoje avatarske slike 1000 evrotov. Ali naj na redim isto?

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi13 odzivov v “Gartner mi je ukradel avatarsko delo kar mu pustim – ne pustim pa da laže!”

25 09 2009
Sebastig (09:46) :

Sam Garty, zdaj bi pa lahko že pustil pri miru tega celjskega Murkota.
Prelahko je, se ti ne zdi? :mrgreen:

25 09 2009
nevenka nevenka (10:05) :

Mislim, da slike lahko mirno podražiš…

25 09 2009
kastiljo kastiljo (11:32) :

Ne vem kaj je res in kaj ne, lahko bi pa šel vsaj enkrat čez tisto, kar si napisal, in popravil nekaj bolj očitnih slovničnih napak, da se bo dalo vsaj normalno brati!

25 09 2009
gartyfarty gartyfarty (11:59) :

Sebasg Ne vem kakšne z veze ma Murko s tem za pisom ampak KO – jaz vse putim pri miru a oni me nočejo. Tako kot je rekel Al Puccini v Sinjebradcu : “I wanto ged aut bad thej just dreag me bake innit!”

nevemka huh, od lična iddeja.

kastilo To da si nov bloggar in da niamš pojma o blogganju saj pišeš o mobiltelih ti še o prostim, ampak da ne znaš met spoštovanja do iz kušenih bloggarjev ti pa ne morem. Daj nehaj no. LP

25 09 2009
IGy Poop (13:24) :

Ja res to je za po pizdit, kaj za vraga si danes vsi mislijo da bjo kar krali po bloggih avatarska dela al kaj. Na sploh pa tudi eni polek slik devajo gor na svoje vlogge tudi avatarske besedile ki so lazst nekoga druzga. Take bi jast colal po ene 800 eurou, to se mi zdi čist raz umna cena.

25 09 2009
gartyfarty gartyfarty (14:32) :

Igy pop to si zelo dobro na pisal in se strinjam z tabo vso pot! Huh,koliko bi po tvojem šele mogel računati tistemu,ki mi ukrade idetiteto?

25 09 2009
Igy Poop (14:35) :

Usaj šenkrat več, se pravi … huh … ma rečmo ene 1200 eurou.

25 09 2009
gartyfarty gartyfarty (14:55) :

igy uf,pa res misliš,da ima tak pre pirlivec toliko denarja?

25 09 2009
kastiljo kastiljo (15:41) :

@gartyfarty: to, da nisem nek izkušen bloger, je res in možno, da je moj blog precej beden. O tem, da nimam pojma o bloganju, sam ne bom sodil, naj povejo drugi. O čem pišem pa je popolnoma moja stvar in mi ne bo nek samooklicani “najboljši slovenski bloger” (btw slovenski se piše z malo začetnico!) pametoval o tem pa četudi bi bile vse moje objave gnile do amena. In ti nek izkušen bloger? No izkušen že mogoče, pisati pa še vseeno ne znaš. Sem na hitro malo preletel še tvoje prejšnje objave in pravzaprav nisem našel niti enega pametnega zapisa. Sem pa opazil, da si precej obseden z Iztokom Gartnerjem. V zadnjem času si mu namenil najmanj 10 zapisov, s čimer si mu nedvomno naredil dobro reklamo.
In daj prosim pojasni zakaj je dobro delati presledke kar med besedo, spuščati vejice in narobe zapisovati besede? To delajo izkušeni blogerji? Jaz sem pri večini opazil, da pišejo v precej lepi slovenščini …
Lep pozdrav!

25 09 2009
Stric Bedanc (15:46) :

they see him trollin’
they hatin’
but he is still garty farty

25 09 2009
kinkitone kinkitone (15:59) :

Sam’ na guob’c!

25 09 2009
gartyfarty gartyfarty (18:39) :

kastilo povej kje sem jaz rekel,da je tvoj blogg beden?Tega nisem nikoli rekel,pa čeprav imaš za moje pojme totalno bedne blogge gor ob javljene.Pa prosim ne govori mi,da sem jaz ob seden z unim pre pirlivcom,ker sploh ne veš,kaj se do gaja na bloggos sferi,kar me čudi,saj tudi sam pišeš blogge.Daj ne žali prosim še na prej moje intelegence in pojdi naprej pre prisovat blogge od Cernkoviča in Yonasa,če ti na mojem bloggu ni všeč.Bo šlo? LP!

25 09 2009
gartyfarty gartyfarty (18:40) :

kastillo pa še toto da sem verjetno naj bolši Slovenski bloggar,si nisem iz mislil jaz,ampak je to ob javil Amis,kar po glej si malo blogge za nazaj in mo goče se boš še kaj na učil.

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !