Ob vezno orodje za vse ghangstha reppaz

25 09 2009

Zadnje čase se mi kar na prej do gaja,da me ustavlajo ljudje ki jih ne po znam.Nekatiri bi radi moj avto graf,ne katire bi rade lupčka,nekatiri bi samo radi rekli “Živjo Garty,car,kako si kaj?”.Od kar pa sem ob javil PRVI KOMAD, PO SVEČEN SMRTI KRALA MAJCHELA JACKONA (o tem sem pisal že tu,lahko si ga o gledate tukaj). Da ne po zabimo-zadne vrstice komada mi je ukradu brat od unga tatinksega pre pirlivca,da je po vedal vsaj neki itelegentega v uni odaji,ko so jo po moji kritiki seveda takoj ukinili (kritiko odaje si lahko pre berete tukaj).

Od tega komada na prej pa me ustavlajo ludje,ko bi radi sami na pisal kak tak fajn komad,pa niamjo opreme za to,alpa ne znajo delat sami avatarske muzike tako dobro kot jaz.

Naj vam po vem,da si lahko iz inter neta na ložite Mikrosfotov Song Smit program,ki vam bo velik po magal pri vašem delu.Ker ghanghsta reppazi velik pojemo,včasih tudi v rimah,je to pro gram,ki je kot ustvarjen za nas.Pa še čist na lahka se je za na učit.Mogoč bote mogl do kupit kaj Rame za v računalnik,tako kot js,ker sem mel že mal starega pa je mel sam 128 mult betov,drugač pa ni pro blema.Za sede ene 100 mutibajtov,tako da če mate velik frendov na torantih,je zadeva dol čez vikend alpa največ en tedn.

Drugač pa lahka po gledate tudi videjo,ki je sicer močno dober,ni pa na rejen za ghangstha reppaze,ker mi smo seveda črnci.

YouTube slika preogleda

Uf,pa da ne po zabim,če bote kaj na redil,ne po zabite ludem po vedat,gdo vas je na uču ;)

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objaviEn odziv v “Ob vezno orodje za vse ghangstha reppaz”

27 09 2009
nikokaoja (09:26) :

wau črnc, kaki fajni program. moja hči je navdušena. takoj sem si ga pretočil. Samo me zanima, če maš kakšen krek al pa serisko številko, da jo dokončno spremenim v bayonce…

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !