Ujeli so Romana Poljanskega

29 09 2009

Novica je še čisto sveža in še čakam po trditev od svojih virov. Če je resnična pa gre za sra moto. Zgodba se začne l. 78 ko se Roman Poljanski na zabavi v hiši Ruoberta Redforda pusti zapeljati Luliti, ki jo k temu na govori njena mamica. Roman seveda ni kriv in zato pro testno oddide iz ZDA kamor se le še redko vrne. Vse to se je seveda dogajalo po sranju ko mu Marlin Manson ubije ženo in malega otroka. Roman se seveda po vsem sranju pobere in po saname nekaj hudo dobrih filmov.

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi4 odzivov v “Ujeli so Romana Poljanskega”

29 09 2009
oton (15:35) :

OK
Garty Farty,ampak pomesal si vse mozno. Roman ni Poljanski ampak Polanski, na sliki je Roman Abramovic, ni bilo v hisi Roberta Redforda ampak v vili Jacka Nicholsona, Lulita se rece Lolita, ni bil Marilyn Manson ampak Charles Manson in njegov gang, Polanski se nikoli vec ni vrnil v ZDA.
A si se mlad al sam nimas pojma?

29 09 2009
gartyfarty gartyfarty (15:37) :

Rekel sem enkrat in rekel sem že sto krat, ne bom se pustil provotirati težakom. Pa mi po vej kje sem se zlagal ali pa bodi tiho če se že opravičiti ne moreš. LP

29 09 2009
pravi iztok gartner (15:41) :

Stari, to da se delaš norca iz Iztoka Gartnerja je jasno. Da se pa delaš norca iz tega, da je Marylin Manson ubil Sharon Stone in njenega malega otroka, je pa močno bedno, res.

29 09 2009
gartyfarty gartyfarty (15:54) :

pravi povej kje točno sem se delal norca?

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !