Resnica o Jezusu,ki nam jo Rismka katoliška cirkev ne po ve po resnici.

9 10 2009

Dragi moji,danes se bom do taknil močno pereče tematike.Tako je-vira.Sam sem vedno bil mnenja in glasen za govornik,da ima vsak po sameznik pravico,da si sam iz bere viro,v katiro bo veroval,pa čeprav ne bo iz bral nobene.Saj živimo v demos kraciji in je to naša stalna pravica.Na vsezadnje nikogar ne za nima,če je sosed peder ali črnec ali cigan,čeprov smo črneci res še vedno za tirani,ampak sinuacija se iz bolšuje.

Pred kratkim sem imel po govor z eno bolj znano Slovensko osebo,ki mi je po vedala,da naša demos kracija sploh ni to,kar mislimo,da je.Tako je.Nič ni kot se zdi in vse je čisto drugače.Oziroma bolje po vedano,vse je laž.Tudi vira in demos kracija.Se razumemo?Zdaj pa po glejte sliko.

Če mislite,da se spet hecam iz vas,se motite.Močno motite,dragi moji.V živlenju še nisem bil bolj resen.Vse,kar so me učili pri vironauku,kamor seveda nisem hotel hoditi,pa sem mogel zaradi Polulskega župnika,je kot kaže laž.Zaradi česar sem močno razočaran,saj so mi lagali.

Mislim,da bo hmalu temu treba na rediti konec,kaj menite?Ideje?

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi4 odzivov v “Resnica o Jezusu,ki nam jo Rismka katoliška cirkev ne po ve po resnici.”

9 10 2009
Valentina (12:18) :

Je to Dajana mogoče? LOL!

9 10 2009
Pravi Iztok Gartner (12:56) :

Stari moj, dobro vem, da se delaš norca iz mojega poročanja v živo o sprejemu Obame v Belo Hišo, tega da se včasih malce zmotim, ampak tokrat si pošteno brcnil v temo. Iztok Gartner se nikoli ni delal norca iz Dajanine teorije zarot in tega, da svetu valdajo reptili.

9 10 2009
Pravi Iztok Gartner (15:05) :

P. S. I’m gay

14 10 2009
gartyfarty gartyfarty (11:35) :

valetina saj veš,da ti virov ne bom na pisal.Mogoče pa se bo sama raz glalila.

istok kolega,brez vezen si.Pojdi rajši na zaj svoj mrtev blog.Huh saj res,tega verjetno sploh nisi ti na pisal,kaj?

istok če si peder,prosim za drži to za se.Če prav se mi pa tvoja punca smili,kuža pa se mi še bo.

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !