7 stvari,na katire nosečnice po zabijo

13 10 2009

Opažam,da je zadnje čase vse več nosečih žensk.Ogromno,če ne že kar izjemno veliko se jih sprehaja po na ravi in kaže oziroma skriva svoje trebuhe.Čas je,da se na piše pravila in stvari,ki jih mora vedeti vsaka noseča ženska.

Stvar š.t. 1.: Ne po stanite noseče samo za radi slave!

Kar po glejte primer prek murske kvazi pevke Severine,ki je seveda za slovela smo z tem,ko je v javnost prišel nek amaterski sexs po snetek,kjer se niti ne vidi dobro ali je to res ona ali ne.Tako je,že lep čas ni na pisala nobenega hit ko mada,pa ji je za to treba na rediti nekaj novega,nekaj šokatnega,da bo spet slavna.Poleg tega pa je to ne fer,ker moški ne moremo za nositi,da bi po stali slavni (razen Adolfa,ki pa je itak bil že slaven preden je za nosil v tistem filmu).

Stvar š.t. 2.: trebuh vam bo zrastel pred vsem za radi hrane,ki jo boste po jedle.

Če po gledamo številke,je otrok pri po rodu težek 5 kg (govorim o poprečnem otroku,seveda).Noseče ženske pa se v devetih mesecih zredijo do 20 kg.Tako je,20 kil! Od kod mislite,da pride tistih do datnih 10 kil razlike?Tako je.Ker otrok močno pri tiska na želodec in čreve,hrana ne more pdobro ven,za to se mora do datno pre bavljati in telo iz nje se veda po tegne veliko več kot je to običajno!Rezultat-večji trebuh.Drage dame,bodite pre vidne pri tem,kaj jeste.Naj boljše kakšne nizko logične jogurte (pazite na rok trajanja!) ali zelenjavne juhice.

Ampak vse to je v redu in kul, saj:

Stvar š.t. 3.: ko ste enkrat no seče,je z sexsom konec za kar precej časa

Tako je drage dame,prav ste pre brale.Sexs v nosečnosti ne ob staja.Ne vem,gdo bi hotel v posteljo z eno tako debelo žensko,ki je še pred enim letom bila full suha in lepa.Po šteno po vedano,ga ni,razen če je močno moten ali v glavi nima vse po šlihtano.

Sploh pa je sexs v no sečnosi tudi grd.Prav ste pre brale,močno je grd.Vsak moški mora dvakrat pre misliti,če želi svoj pestis tiščati v glavo svojemu še ne rojenemu otroku.Meni se to zdi močno sporno in vem,da za gotovo nisem ednini.Vsaj zadnjih nekaj mesecev tega ne bi smele po četi,če hočete svojemu otroku še gdaj po gledati v obraz.

Tako je,drage moje,pri pravite se,da bo vaš ljubi ta čas skakal čez ograjo h sosedi.Če ni tudi ona noseča,se veda,ali pa če je čuden.

Oziroma če se gresta kašno drugo metodo.

Stvar š.t. 4.: nosečnost = zoprnost

In z tem ne mislim na zoprnost,ko ti je nekaj zoprno,ker ne moreš več jesti ali sexsati ali igrati fuzbala.Ne.Mislim na to,da ste zoprne ve,ko ste noseče.Vsaka nosečnica misli,da se cel svet vrti samo okrog nje in njenega ogromnega trebuha (še en krat pre berite š.t. 2!).Pa temu seveda ni tako.Drage nosečnice in tiste ki to še boste svet se seveda ne vrti okrog vas ali vašega debelega trebuha.Ne,svet se še vedno vrti okrog sebe,lune,sonca in tako naprej.Samo vi mislite,da ste naj bol podmembne in tu se seveda motite.Govoril sem z znancem,ki je na faceboku imel prijatelja,ki je imel nosečo punco.In ona je bila naj bol tečna in zoprna ženska na celem svetu ravno takrat,ko je bila noseča.Kar naprej jo je bilo treba voziti h zdravniku,jo masirati in ji kuhati po sebne hrane.In prijatelju se je seveda zmešalo in je po bral culo in kopita in je šel.Ker je imel vsega do vol.

Tako da drage moje,pazite na svoje ljubčke,da ne boste pre več zoprne,saj vas bojo za pustili.Na tem mestu pri poročam tudi,da si pre berete še kaj sem na pisal zgoraj v š.t.: 2.

Stvar š.t. 5.: (POZOR!) EDINA DOBRA STVAR V NOSEČNOSTI

To,da nosečnice nimajo minstracije,mislim,da nima smisla razlagati.Kot na še marsikaj drugega,trebuh pre več pri tiska tudi na tisto mesto,kjer po navadi teče kri in tako niti ne krvijo.Se pravi v tem času ni ne potrebnih kosov krvave vate in pontonov,ki ležijo po celi sobi.No,vsaj pri eni stvari se splača,ker pri tem prihranite.Ker nosečnice ne morejo menzistirati (kar je med celinski izraz),so za to veliko bolj prijetna družba kot ženske ki imajo ravno minstracijo in so tečne,da te kar glava boli,če ji pre blizu pri deš.

Škoda za to,kar sem o pisal v š.t.: 3, saj bi drugače veliko več lahko sexsale.

Stvar š.t. 6: PO ROD JE DOLG IN BOLI.MOČNO BOLI.

Da ne boste mislile,da si kar nekaj iz mišljujem.Ta tema me močno za nima in sem se za to po govoril z kolegom,ki ima pri jatelja,ki je bil menda zraven pri po rodu in je rekel,da je njegovo ženo zelo močno bolelo.Trajalo je vsaj pol ure,če ne še več in ves ta čas ni smela dihati,po tem je mogla ful hitro dihati,pa spet nič in tako dalje,ob enem pa je morala ves čas pri tiskati kot da gre kakat,pa ne more.Si pred stavljate,drage moje?!Jaz vem,da ne bi mogel,saj že tako včasih ko ne morem it,ne morem pri tiskati več kot 5 ali 10 minut na enkrat,da po tem že kar malo teško vstanem in nisem za nikamor.Uf,hvala bogu se to ne zgodi pre več po gosto.

Kolikor je prijatel po vedal mojemu znancu,je sredi poroda,ko on ni mogel več gledati in je samo še sedel in jokal v kotu kot mala punčka od nikoder pri šel zdravnik in je Z NOŽEM pre rezal ženi trebuh pri luliki!Je rekel,da ko je to videl,da je padel na tla in so ga morali od nesti.Punca se itak ni spomnila,saj je močno bolel že sam po rod in tega niti ni opazila dokler ni bilo konec!Ne vem za vas,drage moje,samo če bi zdravniki pre več mahali z nožem okrog mojega pestisa,bi za gotovo močno pre mislil,če se mi je splačalo da za nosim ali ne!Če ste pametne,rajši dvakrat pre mislite!

Huh,pa da ne boste mislile,da je to že konec,saj ni!Ko so tega prijatelja od nesli ven,je slišal ženine krike na hodnik in je rekel,da je kričala še hujše kot takrat,ko je pijan prišel domov z šminko razmazano po srajci!In ko je vprašal zdravnika,za kaj tako kriči,je rekel,da jo šivajo!Kot po navadi je bil en pameten zdravnik,ki je pre več od rezal trebuh in je bilo treba na zaj za šiti,ali nekaj takega.In to,drage moje dame,je močno narobe,saj v bolnicah za po rojevanje delajo ne iskušeni zdravniki in taki,ki jim pravih operacij ne dovolijo delati in se po tem is živlajo na takrat ne močnih nosečnicah!Kot sem rekel,dobro pre mislite,če ste res do vol močne za nekaj takega.

Stvar š.t. 6: PO PORODU BOSTE OSTALE DEBELE, JOŠKICE VAM BODO PADLE NA POPEK,TEČEN OTROK PA VAS BO SPRAVLAL OB ŽIVCE VSAJ ŠE 30 LET.

Kot sem rekel,dobro pre mislite.Če boste po porodu ostale debele za radi vse hrane,ali mogoče tečne za radi nosečnosti,in če bo tečen vaš otrok,se lahko zgodi,da bo vaš ljubček od šel čivkat na drugo vejo.Tako je.Ne pravim,da bo ravno vaš ljubček to na redil,lahko pa se zgodi.Moški smo lovci in smo takšni pač po na ravi.Če pa bo mulec še tečen vseh 18 let, ali bo za čel jemati droge ali še huje,bo po stal peder,pa bo vaše živlenje uničeno in pri 35 si ne bo nobena več našla novega moškega,ki jo bo trpel in gledal debelo ali z joški na trebuhu. To se je zdaj posrečilo samo eni,pa še ta je mogla na rediti veliko operacij z plastiko,preden se ji je po srečilo.

Drage moje,dobro pre mislite preden se spustite v kaj takšnega.

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi19 odzivov v “7 stvari,na katire nosečnice po zabijo”

13 10 2009
Stinson (16:45) :

Garty ti si legenda ! :)
a si kdaj razmisljal da bi napisal knjigo? bi jo ziher pol v solah uporabljali kot ucbenik.

13 10 2009
Kuglca (17:45) :

To
je
naj
bolj
o
gab
na
stvar
kar
sem
jih
kdaj
pre
bra
la.
Pika.

13 10 2009
Simona (18:46) :

Sam tole je res čist mem. Predusem tist o sexu med nosečnostjo.

13 10 2009
R (19:55) :

Good one! :D

13 10 2009
BJ (20:14) :

LOL kira druga metoda!

13 10 2009
Sebastig (20:21) :

Garty ti si car! Manjka samo še, da se otrokovo srce posluša z ultrazvokom. :mrgreen:

13 10 2009
Karmen (20:40) :

Dodajam reality show na LCD TV z ultrazvokom: “Ko ti detece pomaha”.

13 10 2009
maja (23:15) :

eeeeem ne štekam čist. sej z ultrazvokom se gleda, ane?

14 10 2009
gartyfarty gartyfarty (11:29) :

stenson huh,nisem še čisto razmišlal o tem,če sem čisto po šten.Mogoče imaš pa prav.Če bi na pisal nekaj takega kot je bil zadni filem od Harija Poterja,bi bil mogoče kar uspešen.Saj veš,nekaj zgodovinskega pa to,da bi otroci imeli nekaj od tega.Dober komentar.

kuglica verjetno si ena od bol mladih,pa ti je za to tako grozno,ampak to so stvari,ki se res zgodijo in čudilo bi me,če bi se tudi kakšni starejši ženski to zdelo ogabno.

simona kar za nosi in boš videla.Če ni tvoj fant vsaj moten,se bo zgodilo točno to,kar sem na pisal.

R točno tako.

bj za hec sem mogel po nuditi še altrativo.Meni se to se veda zdi močno fuj,ker nisem peder.

seba hvala,čeprav ne vem,kaj bi rad po vedal.Otrokovo srce se po sluša iz ultra zvokom,saj ti že ime po ve, lol. :D

karmen ne vem,če si čisto prav za dela blogg z svojim kometarjem,ali pa te ne razumem čisto kaj hočeš rečti.

maja glej moj kometar sebatu.

14 10 2009
gartyfarty Anonimnež (13:30) :

Men se zdi da si mal pre tiraval v pervih š tirih toč kah,v zad nih treh si pa mal na ro be na pi sal.

14 10 2009
Mario (13:57) :

Jaz pa mislim, da si kar vredu napisal. Malo sfaljen način, ampak bistvo je res takšno. Se kar strinjam v nekaterih pogledih.

14 10 2009
Mario (13:58) :

ps. pa slike so malce mimo. Ne vem, kaj dela nosečnica s čikom v takšnem članku.

14 10 2009
Mavrična (14:48) :

Mislim, čisto tako je bilo … pri vse eh mojih petih noseč nostih ;)

14 10 2009
gartyfarty gartyfarty (14:58) :

anonimnež kaj bi torej rad po vedal?Da se ti blogg ne zdi dober?Tudi prav,pojdi brat mrtve blogge.

Mario heh,stari,to je pač moj blog-moj stil.Če se z tem ne strinjaš,lahka še vedno na pišeš svojega.Seveda pa moraš po vedati,da si na pisal po bloggu Gartyja Fartyja.

Mavrična očitno si med po gumnimi,da si kar pet krat šla v nekaj takega.Ali si samo ne umna in te je župnik pre pričal,da nisi uporablala gumice?

14 10 2009
jst (16:08) :

Prvo, ene par stvari v točkah 2, 3, 5 in 7 je napačnih. Poleg tega je napisano s precej slovničnimi pomanjkljivostmi. drugače pa še kar zabavno…

14 10 2009
Mavrična (16:44) :

Žup nika ni bilo zraven :lol:

14 10 2009
IGy Poop (18:15) :

ja to si dobro povdal se kar strijam z večino. Polek tega je treba povedat da je po mojem večina ludi popolnoma neprimernih za starša, pa se vseeno grejo te igrice. Pa kaj boš mel otroke pizda materna če pa živiš u bloku, imaš samo eno telvizijo pa še to na katodično cev in en star auto. Kako jih boš prežvljal in kako bodo gledali filme, če ih bo več, pa na eni sami televziji? Pač, a ne. Tega eni preprosto ne razumejo, meni pa je bedno do komca.

17 10 2009
capone capone (04:31) :

Ne seri Garty Farty! Saj sploh ni tako hudo, ker v roku približno desetih dni pride socialna babica na dom in pogleda, če novemu otroku raste popek ven ali not!!! Sz seboj ima tudi infuzijo za vsak slučaj in mi jo je dala ker od poroda kjer sem pomagal še danes ne jem tako kot je treba.

20 10 2009
gartyfarty gartyfarty (09:58) :

jst na men tega ni biti znansveno na tančen ali za baven.To so pre prosta življenska dejstva,ki bi jih mogle vedeti vse bejbike in če tega ne po štekaš,mi je žal za te.

mavrična še dobro,saj bi bil drugače močno pre iz kušan. ;)

igy pri pravljam blogg na to temo,tako da boš tam lahko pre bral več o tem.

capone ko pride socijalna babica do mov,je že močno pre pozno.Saj sam praviš,da nisi lačen od kar si po magal pri po rodu.To je za to,ker si videl stvari,ki jih prej nisi.Saj bo boljše,vendar bo pustilo trajajoče po sledice na tvoji psihi oziroma mogoče celo na živcih.

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !