Kako me je za čel Sijol blokirati med kometiranjem in to na mojem lasnem bloggu!

15 10 2009

Da sem verjetno naj bolši Slovenski bloggar, je verjetno dobro znano že vsem.Tudi to,da gre to marsi komu močno in globoko v nos.Recimo kar nekaj mojih bloggov je bilo na 1. strani od Sijola,po tem pa kar na enkrat nič več,pa če prav sem bil še bolši in sem na pisal še več bloggov.

Kar je seveda močno brez zveze,saj so Sijolovi uredniki z mafijcom Crnikovičem na čelu z tem delali samo med vedjo uslugo sami sebi,ne pa meni,kot bi si gdo mislil!Kar na prej se mi do gaja,da me ustavljajo ljudje na cesti in mi rečejo,da me od nekod po znajo in po tem se z njimi malo po igram,po tem pa jim seveda pri jazno po vem,da pišem naj boljši Slovenski blogg in po tem se spomnijo in rečejo:

“Hej,Garty,pa za kaj te ni nič več na prvi strani od Sijola?! Veš,smo te prav radi pre birali,ker si kaj pametnega po vedal in kakšno smešno stvar na pisal,da smo se še dolgo smejali,pa če se dobro spomnim,si tudi dobre novičke iz pisal.”

Hja,dragi moji,tako je to.Ljudje si pač ne morejo za pomniti tako dolgega interneta kot je http://gartyfarty.blog.siol.net, čigar jim ne moremo za meriti.Me pa vse eno po grešajo.Tako,da sem jih zdaj na učil,da v naslov vpišejo kar Garty Farty in verjetno jih bo kar avto matično vrglo h meni.

Kar pa sem ugotovil danes,oziroma bolje rečeno že včiraj,me je pa močno razbesnelo in skoraj sem šel srat!

SIJOL MI JE ZAČEL BLOKIRATI KOMETIRANJE NA MOJEM LASNEM BLOGGU!!

Kot prvo sem naj prej opazil,da mojih kometarjev ne pri kazuje več med zadnimi sijolovimi kometarji.Zdelo se mi je,da je to le na klučje in da se motim in da je to le po mota,ki jo bojo fantje,ki delajo za sijolovimi računalniki hmalu po pravili.

Vendar se to ni zgodilo,ampak se je stopinjalo,oziroma je po stajalo še hujše!Danes sploh ne morem na pisati več kot enega ko metarja na blogg!Da po jasnim,ko sem kliknil na svoj zadni blogg, sem lahko od govoril špeli in varlordu.  Ko pa sem hotel od govoriti še stensonu,sem do bil od govor,da je bil moj kometar iz brisan in po tem nek MS Haš Cash (pa rečejo,da mikrosoftu ne gre samo za keš).

Vse skupaj se mi ne bi zdelo niti tako zelo čudno,če se mi ista stvar ne bi zgodila že pri bloggu o bleferjih na faceboku,le da sem tam zaprl vsa okna in po skusil znova.

Ker je jasno,da so na delu zopet un pre pirlivec in rebuljlka z crnekovičom na čelu,se zdaj sprašujem,kakšen smisel ima sploh še dvigati promet Sijolu z svojim pisanjem,saj njegova bloggos sfera že tako po časi umira,ker pišejo še sami pre prilivci in ne gativci na njej.

Sprašujem se še,gdaj bo to počilo in se bomo združili v dobro vseh nas,kot smo se takrat,ko je tisti goljufivec hotel ukrasti po darjeno vijeto.


Dejanja

Informacije o objavi7 odzivov v “Kako me je za čel Sijol blokirati med kometiranjem in to na mojem lasnem bloggu!”

15 10 2009
sebastig (17:17) :

Garty tu te pa čisto razumem. Že cel dan se ti trudim komentirati, da ti povem, kako sem vesel, da si se tako močno razpisal in tudi jaz dobivam ta majkrosoftova keš ček sporočila :mrgreen:

15 10 2009
sebastig (17:18) :

O, izgleda, da zdaj dela. :mrgreen:

15 10 2009
gartyfarty gartyfarty (18:54) :

Hm, zdaj kot kaže dela.Me za nima,če bojo spet vsi po zabili na to,gdo je to zrihtal.

16 10 2009
nevenka nevenka (07:23) :

Ne obupuj, saj bodo uredili (upam, da bodo znali), da bodo vidni v resnici tudi tekoči, zadnji komentarji po komentiranih temah.

16 10 2009
Špelca (09:12) :

ehm …. imajo tehnič ne težave ali je človeški fak tor? … saj na blogosu tudi niso vidni vsi komentarji.

Je pa fajn videt, da si spet fejst zgovoren :)

16 10 2009
WarLord (09:22) :

To dela Crnkovič po navodilih debila iz Celja. Iz zanesljivih virov sem slišal da s šraufencigerjem neki brklja po serverjih na sijolu.

20 10 2009
gartyfarty gartyfarty (10:01) :

nevemka sijol ves čas dela štalo z temi kometarji in z mojimi bloggi.Naj že enkrat zrihtajo ali pa pustijo pri miru,da bo končno delalo.Imam jih že preko glave in res ne vem,za kaj jim še iz višujem obisk z svojim pisanjem.

špelca pravi ghansta reppazi ni koli ne ostanemo brez besed.

warlord vidiš,tega pa nisem vedel.Pa da je Janez Šraufenciger tudi v pleten, se mi ni niti sanjalo.Morda bo po trebno po klicati kakšen ustrezen organ,da razišče,kaj se tam do gaja.Hvala.

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !