Kako sem Policiji po kazal,da so njihovi pro metni zakoni čisto brez zvezni in za stare mamice

15 10 2009

Kot sem na pisal že tukaj, se mi zdi varnost na Slovenskih cestah skrajno butasta in ne primerna.Za gotovo se vam je že gdaj zgodilo,da ste plačali kazen za radi kakšnega brez zveznega zakona.

Tako sem zadnjič ravno peljal iz ljublane v POLULE,in se z prijateljico po telefonu po govarjal o tem,kako močen imfarkt je imel ta na blogg na vse Slovenske voznike.Mimo grede,rekla je,da se močno strinja z mano,a da ji bloggos ni dovolil ko metirati na mojem bloggu,kar sem pravkar opisal tukaj.

No in tako se po govarjam z prijatelco in se veda – pred mano nek polžje po časen avto. Tako sem iz peljal na pre hitevalni pas in ga pre hitel.Še dobro,sem si mislil,da sem ga pre hitel,saj bi drugače celo večnost vozil v hrib in bi za mudil na palačinke.

No,in tako sem videl,da se za mano vozi nek avto.Seveda sem takoj po štekal,da so policaji,saj nisem ne umen.Tako sem vprašal prijatelco,kaj misli,če jim po kažem,kaj sem mislil. In je bila takoj za,seveda.Vmes sma si po vedala še nekaj vicev in se je za čelo.

Od ločil sem se,da jim po kažem,kako se vozi,če to znaš.In fantje v plavem so imeli kar nekaj težav,da so me do hajali,če veste,kaj hočem po vedati. Tako sem pre hitel nekaj avtov,ki jih na vadni amaterji ne bi mogli brez močno hudih po sledic. Z prijatelco sma se močno smejala,ko sem ji po telefonu razlagal,kako jih gledam v ogledalu daleč za mano.

No,na koncu sem se jih vendar le usmilil in jim po kazal,da naj za vijejo za mano,ker bom ustavil.

Policaju na začetku ni bilo jasno,kaj mu hočem po vedati in je za čel raz lagati nekaj o kaznih in nekih točkah in nekaj časa sem mislil,da se igrama video igrico.Ampak,ko je videl,gdo sem, se je seveda začel smejati,rekel da imam seveda prav in da naj še kaj dorega na pišem na svoj blogg,ker ga zelo rad bere in se mu zdi močno smešen,za nimiv in seveda informacijski.

Dala sva si roko kot dva pro fesionalca in si za želela srečo.Bil je celo taka faca,da je po zdravil pri jateljico po telefonu in jo po vabil na pjačko.Po tem seveda,ko me je vprašal,če me to ne mori.

Res fajni fantje,ti Slovenski policaji.

Huh, da ne po zabim: po snetek si lahko o gledate TUKAJ, hmalu pa bi naj bil ob javljen tudi na 24ur.com.

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi2 odzivov v “Kako sem Policiji po kazal,da so njihovi pro metni zakoni čisto brez zvezni in za stare mamice”

15 10 2009
Lojz (16:25) :

u, a beuga polota maš? fajn!

15 10 2009
gartyfarty gartyfarty (18:57) :

lojz ja,za enkrat se je močno ob nesel.Po raba je nizka,žmiguci pa tudi delajo.

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !