Delovci ki hočejo več denarja za isto delo ali celo majn dela mi gredo na kurac

22 10 2009

Naj prej naj po vem,da ni mam nič proti delovcem.Če prav ne katiri včasih smrdijo ker se ne umivajo dosti oziroma do vol po gosto.Ne,to so ljudje,ki delajo za to,da se mi lahko vozimo po cestah,o čimer sem pisal že tukaj na daljeval tukaj, po tem pa pisal tukaj, tukaj in na zadnje še tukaj. Po slal sem celo pismo Katji Kresal.Delovci so ljudje,ki nam na mizo pri nesejo kruh in se veda tudi telefon,internet in televizije.Tako je,brez delovcev se ta svet ne bi obračal kot se mora,oziroma se sploh ne bi.

Ravno za to me naj bolj razjezi to,da nekatiri od teh delovcev zdaj ko je recenzija delajo majn,radi pa bi imeli višje plače.In to ne gre,dargi kolegi in kolegice.To je ne umnost.Če jaz delam majn,ali sem za to upravičen do višje plače?Seveda bi to bilo krasno,ampak porka madona no vsak pameten delo dajavec bi me po gledal prek mize in se mi za čel smejati v fris,če ga ne bi celo pri tisnilo srat.To me spomni na tiste mafiske vojne,ki so jih imeli v ameriki z cindikati in o katirih je govora o skoraj vsakem dobrem mafiskem filmu,še po sebej,če govori o kriminalni mafii.

majn dela več plačila?!

majn dela več plačila?!

Seveda so se dvignile cene vsega v trgovinah,ni treba biti genij,da to vidiš!Ampak to še ne po meni,da bi ljudje mogli do biti večje plače za majn dela samo za radi tega.To pre prosto ni mogoče in to je na robe svet.

Dragi kolegi, kakšno plačo pa si po vašem za služijo delovci,ki majn delajo?

lepo vas prosim!

lepo vas prosim!

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi5 odzivov v “Delovci ki hočejo več denarja za isto delo ali celo majn dela mi gredo na kurac”

22 10 2009
armin (10:43) :

Vidim, da imaš čisto narobe predstavo o tem.Ne gre za manj dela in več denarja, ampak gre za to, da ljudje končno dobijo PRAVIČNO plačilo za svoje delo. Ne govorimo o lenuhih,ampk o PRAVICI! IN TO KAR SI TI NAPISAL JE ŽALJIVO DO VSEH KI DELAMO!

22 10 2009
gartyfarty gartyfarty (10:53) :

amin vse lepo in prav,ampak ne razumeš,da tudi jaz delam majn pa za to ne dobim nič več denarja.Kako je to pravično,dragi moj?Kako?

22 10 2009
Stinson (13:14) :

to sploh ni fer ker ce bi delavci dobli vec placano, pa manj delali, bi mogli mi placevat visje cone za iste iz delke.

22 10 2009
gartyfarty gartyfarty (15:05) :

Stinson Točno ta ko. Po mojem bi bilo bolj logično da se plače malo zniža. Cene v tušu bojo padle ker drugač ne bo no ben nič kupo in dejansko bomo lahko kupili več in še ostalo bo kaj denarja za kakšen kino ali pa kaj takega.

22 10 2009
od ž-ja sosed (15:07) :

Stari danes sem malo pregledal tvoj blog in moram priznat, da si prov smešen. Na dober način. Znaš povedat bistvo pa čeprav ga zakrivaš pod krinko humorja. To mi je všeč.

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !