Anita moja ta le je pa samo za te.

2 11 2009

Tako je, močno hud in špica štikelc ki mi vedno po stavi po konci lasje na glavi. Seveda gre za komad legendarnih The shadosov ob katerem se s Anito vsakič pre pustiva skrivnostim CISa in sem jaz seveda Horacij ki ga tako od lično zaigra David Carusel ona pa tista seksi blondinka ki ji je tudi sicer po dobna in ki vsakič znova rešite New Yoork pred ne pridi pravi.

Tale luštna punca pa me iz svojimi seksi in močno etroričnimi gibi tako spominja na te da ti takoj pošiljam tale komat in veliko lupčkov.

Rad te ima tvoj fant, Garty.

YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi12 odzivov v “Anita moja ta le je pa samo za te.”

2 11 2009
TIGER (11:54) :

Vidim,da ti je bolje.Saj se račja kuga preboli v enem tednu.

Seveda pa iskrene čestitke tvoji Oni ti,da je zdržala s teboj,več kot en teden!

Prisrčno te pozdravljam,ob poslušanju,še bolj pa ob gledanju štiklca.

2 11 2009
spookymulder spookymulder (12:22) :

Zelo lepo, z Anito vama privoščim vso ljubezen in erotične gibe, nisem pa vedel, da sta se Horacij in tista seksi blondinka preselila v New York, ker do sedaj sta preganjala barabe po Miamiju. Skrbi me predvsem to, da New York ne premore toliko sonca kot Miami in bo Horacij izgledal malo smešno, če si bo še vedno na koncu vsakega prizora skulirano nataknil svoja sončna očala, pa tudi sledi za kriminalci ne bo več dobro videl.

Prav tako ni povsem lepo od Horacija, da je očitno ukradel glasbeno podlago kolegom kriminalistom iz Los Angelesa (očitno jih podcenjuje in misli, da ne bodo ugotovili, kdo jih je oropal … ampak tudi oni na koncu vedno najdejo zločince). Toda Horaciju oprostim, ker je bil zadnjič zelo zabaven v šofu Davida Lattermana:

http://www.youtube.com/watch?v=glvGfQnx3DI

2 11 2009
gartyfarty gartyfarty (13:04) :

Tiger sem boljše ampak me še vedno mal matra

Spokey Mal pre dolgo si na pisal. Dej po vej kaj si na pisal bolj na kratko.

2 11 2009
spookymulder spookymulder (13:22) :

Ok, ni problema, če besede delajo težave, se bom pa potrudil z brezstavčno preglednico. Če bo morda vseeno pretežko, pa sporoči in bomo poskusili s kakšno otroško slikanico ;-) :

1.)
Horacij – selitev: Miami —-> New York
Problem: Horacij + sončna očala = NO GO!!!

2.)
Horacij – kraja glasbe: CSI Los Angeles
Problem: Džil iz CSI LA jezen —> izslediti Horacija
Oprostitev —> Horacij zabaven

2 11 2009
TIGER (13:28) :

Spokey ! Daj poskusi z brez slikovno slikanico.Jaz jih imam tudi rad !

2 11 2009
gartyfarty gartyfarty (16:09) :

Spaky Pre kompliciran pa sam neki – Gilles je iz Los Alamosa in ne iz Los Angalasa! Prosim da to upoštevaš.

Tiger Sej po mojem je ni ma.

3 11 2009
spookymulder spookymulder (00:53) :

@TIGER:
Dobra ideja – nič se z ničem izbija. ;-)

@Garty:
Mogoče ti pa lahko Anita pomaga, da boš razumel, kaj hočem povedati. Izgleda, da je ona bolj razmišljujoči tip v vajini zvezi, ti pa skrbiš bolj za akcijo, pa da se dogaja. Kar je tudi kul.

To z Los Alamos sem pa mogoče res zamešal, ker seriji ne sledim več dobro, od kar je Džila zamenjal Rejmond (pa ne tisti, ki ga imajo vsi radi) in zdej ne vem, če je vse skupaj res, ali pa bo Katarini ponudil rdečo in modro tabletko? Skratka, cel apen! Kopleš?

Pa sporoči Siolu, naj te nehajo ovirati, ker mi sistem stalno skuša izbrisati komentarje, ki jih puščam tukaj.

3 11 2009
gartyfarty gartyfarty (10:44) :

Spaki stari ne vem od kod ti ideja da je Anita tip. Ko očitno ni in je močno huda bejbika. Kar se pa dotiče Sijola pa me pač hočejo uničiti ker jim gre na živce moja direknost. Kar je pa seveda hecno saj sem prav jaz tisti ki bloggosceno drži po konci ali bolje zaradi mene je še vedno živa in ne mrtva.

5 11 2009
IGy Poop (09:55) :

Supar res dobro vama želim vse naj bojlše v iskreni ljubezni, huh, ta komad tudi mene vedno gane do solz. TA ljubezen je močna, ja prau ste prebrali zelo močna to je po vsem očigledno iz prispevka. Res škoda da Sijol in njegov precednik Crankovič nimajo po sluha za dobre blogge in iskrene bloggarje ki držimo sceno pokonci. Bedno do komca.

Še enkrad iskrive čestitke in košaro ljupčkov. Pa tvoji Anici tudi, no.

5 11 2009
IGy Poop (09:59) :

s.p. Aja Devid Coruza je tudi meni to talno kul in extremno sexi tip, ob katerem prihaja še tipom in si ga želijo vse mamice tega sveta. Ko sneme tista svoja očala in izreče kultne besede se kar stopim.

5 11 2009
butec (10:34) :

IGO@ Pa res,ima ta Danilo Crus dober komat.Takega bi rad videl na mojem konju.
Mama ima pa tudi mene rada !

9 11 2009
Tina M Tina M (18:10) :

Wau… če tvoja Anita takole miga, je pa res ena seksi babnica :) Lepa gesta in upam, da je tudi ona enako pozorna do tebe.

spooky,
bo pa namesto frajerskega natikanja očal frajersko pojedel krof ali kaj podobnega… :)

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !