O ptičji gripi….

10 11 2009

Pa jo imamo, pan demonijo namreč. Nekateri ji pravijo nova gripa jaz pa ji še vedno rečem po strokovnem imenu kar ptičja gripa. To pred vsem zato ker se mi zdi butasto ji rečti nova gripa ker po tem ko bo prišla druga nova gripa bomo v riti kako rečti tej ko je zdej. O pen demoniji do se daj še ni sem pisal. Pa ne za to ker ne bi vedel zanjo ampak pre prosto za to ker se mi še ni zdelo po membno da to iz postavim na bloggu.

Seveda pa se je sedaj situacija spremenila. Drži, spremenila se je na slabše. Huh mogoče nam baterije pri pravljajo napad ki ga še nismo do živeli od konca hitlarjevega terorija ki ga je tako krvavo zaključila slavna portugalska dijareja. Prav imate, da gre za smrtodoprinosno gripo sedaj vemo. Smrt prijetne starejše gospe je udarila kot strela. Jeseniška bolnica je do živela naj črnejši dan saj je šlo za prvo žrtev v tem delu evrope in seveda ne sporen do kaz da je bolezen močno zoprna in huda pizdarija. Seveda smo se tudi tisti ki se prej ni smo hoteli ce piti takoj poklicali v zdravstveni dom in se naročili da nas cepijo. Huh kaj veste mogoče dobimo tudi štambiljko e ne bomo preveč pre strašeni v čakalnici. In kako prav smo imeli. Ni bilo treba čakati dolgo da je za hrttna in krvo ločna bolezen udarila znova. Tako je prva žrtev je padla tudi na sosednjem hrvaškem. Virus N1H1 je na padel in vzel življenje prijaznemu gospodu in mu po vzročil infrakt Več o tem si pre erite na RVT slovenija. Kar je močno pre senetilo tudi naj večje po znavalce. Govori se da lahko zaradi nove gripe ljudje umirajo tudi tako da se vržejo pod kamijone ali tako da pre hitro vozijo po cestah ali celo huje da vozijo po napačnem pre hitevalnem pasu. Kar je huda pizdarija saj ljudje že zaradi zakona ki pre poveduje vožno po nasprotnem pasu po gosto zaradi strahu vozijo po narobnem pasu sedaj jim bo pa h temu po magala še nova gripa. DA bi bila stvar e hujša pa so na MTVju govorili o novi pandemoniji neke influence kar bo še do datno za kompiliciralo stvar.

Dragi moji sedaj gre za res ko tudi jaz mislim da bo pandemija močno zoprna in hudo zajebana pizdarija ki je zelo smrtna in vas lahko tudi ubije. Jaz se bom cepil in verjetno dobil štambiljko pa vi?

Virus ki smo ga verjetno vsi opazovali pri pouki biologike.

Virus ki smo ga verjetno vsi opazovali pri pouki biologike.

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi15 odzivov v “O ptičji gripi….”

10 11 2009
SebastiG (10:09) :

Garty, zdaj ko si povedal, da lahko dobim štampiljko, ki me bo obvarovala pred strahom pred pikico, se bom takoj naročil na cepljenje! Nočem dobiti infarkta. :mrgreen:

10 11 2009
spookymulder spookymulder (11:58) :

Kakšno štempiljko pa dobiš, če se cepiš? Žirafo, kužka, slončka …? Pa sem slišal, da če si priden in nič ne zajokaš, ko te zbodejo, dobiš tudi liziko ali bonbonček. Tako da se res izplača.

10 11 2009
gartyfarty gartyfarty (12:02) :

spaki mislim da dobiš ptički ki seveda do kazuje da si ceplen in da se ti lahko folk pri bližuje. Glede lizike in teh for si pa malo otročji. Kar pomeni da to dobijo otroci.

10 11 2009
spookymulder spookymulder (12:56) :

Ne vem, zakaj si tako resen in zategnjen ter zakaj ne poštekaš fore, da je potrebno zdravniku samo reči, da si otrok po srcu in se narediš, kot da boš jokal, ko ti pokaže injekcijo, pa ti bodo dali en dober cuker. Podarjenemu konju se ne gleda v zobe, ziroma v tem primeru podarjenemu ptičku. Bodi no malo bolj kul, ker ti tak imidž zadrgnjenega intelektualca sploh ne pristoji.

10 11 2009
gartyfarty gartyfarty (13:04) :

spaki kot da me ne po znaš.Pa daj no dragi kolega,kaj res misliš,da sem resno na pisal tisto zgoraj?Seveda vem,da dobiš bombon ali celo liziko,če po kažeš,da te je strah pikice,samo nisem hotel širiti strahu med mojimi bralci in sem si te malo pri voščil.Pa če kaj,od tebe ne bi pri čakoval,da me boš zmirjal z inkeltualcem,ker bi ti mogel v prvi vrsti vedeti,da to res ni sem,kar me kar močno užalosti.

10 11 2009
spookymulder spookymulder (13:48) :

Aja, oprosti kolega, preveč resno sem te vzel, ker sem mislil, da si že zbolel za tole gripo, katere stranski učinek je menda tudi to, da človek dobi inteligenco ptiča in sem se zato ustrašil, da si po novem nek hud intelektualec. Upam, da res nisi. Hud namreč. Ker da nisi intelektualec tako ali tako vemo in se ti še enkrat opravičujem za grdo žaljivko, ki pa veš, da ni bila mišljena iz srca, temveč zgolj v šali in strahu, da se ti kaj takega ne bi slučajno in nevede zgodilo. Človek nikoli ne ve v sodobnem svetu. En dan si povsem običajen človek, ki je realen in ve, kako stoji ta svet ter o tem rad debatira z vsemi, ki jih to zanima, ali pa tudi ne, potem pa puf, beseda dve, pa se znajdeš med intelektualci. Grozno! Je potrebno biti zelo previden glede tega. Ampak je lepo videti, da eni ne bodo podlegli intelektu, pa da se svet konča. Kar naj bi se sicer zgodilo že leta 2012, o čemer bo kmalu v kinu zanimiv dokumentarec Rolanda Emmericha. Ampak saj verjetno boš ob pravem času tudi o tem nekaj napisal, da tudi ostali vidimo, kako stvari stojijo, da nas ne bo preveč strah. V glavnem, brez zamere kolega in pičimo dalje, da se kar kadi. Pa se vidiva na cepljenju, da vidiva, kdo bo dobil lepši štempelj.

10 11 2009
gartyfarty gartyfarty (13:51) :

spaki po grešam tvoje kometiranje v pri spevku o ghansta reppaz ghettotih: http://skrci.me/ghetto

10 11 2009
spookymulder spookymulder (14:15) :

Garty, me veseli, da ni zamere in sem seveda takoj popravil to mojo napako.

10 11 2009
gartyfarty gartyfarty (14:22) :

spoki tako je tudi prav.Saj sem vedel,da se tudi ti hočeš po hecati z mano,ampak sem vse eno moral rečti.Saj veš ;)

10 11 2009
Špelca (14:41) :

jaz sem pa misla, da ti zdravniki po cempljenju dajo za spomin tak majhen zavit repek in rilček, pa bomo lahko vsi za pusta pujski. Ker to je boljš, kot pa da bi dobli kljune in perje, pa bi bli kure in ptelini.

Cukra pa na našm koncu ne dobimo, ker naj bi škod il zobem, samo jaz ne verjamem, da škodi, ker lahko vmes, ko ješ cuker pa bombone pa lizeš Liziko, daš zobe ven. Ko končaš, pa jih nazaj noter, pa je.

A bi vidva še meni kako štempiljko prnesla, ker meni so prepovedali cempljenje. So mi rekli, da m zdaj škod i, ko bo konec pan demonije, pa me bodo, če bom hot ela, samo takrat ne bojo več imel štempiljk :(

10 11 2009
gartyfarty gartyfarty (15:31) :

špelca lahka se dobima na kaki pjački pa ti jo dam,če mi ne bo šla že dol. ;)

10 11 2009
Stinson (15:57) :

gerty dej ji rajs kako liziko bo bolj vesela :)

11 11 2009
Špelca (13:33) :

Pa ne uno liziko, garty!!!!!

11 11 2009
SebastiG (14:02) :

Meni se je štampiljka izbrisala tako kot sem se stuširal. :mrgreen:

11 11 2009
gartyfarty gartyfarty (14:50) :

stenson če pa še na pjačko noče iz mano :)

špelca o katiri liziki je zdaj govora? o moji ali tvoji? al boma šla na pjačko in pre debaterala?

seba meni tudi. Škoda. :(

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !