Vsi, ki trdite, da v sloveniji ni ghettov,kaj pravite na to (+ debata o delu sodnikov)

10 11 2009

Vsakič ko po vem,da sem edini in pravi ghansta reppaz v sloveniji in da sem celo iz POLUL,se včasih gdo na smehne in mi reče,da kako sem ghansta reppaz,če v sloveniji nimamo ghettov.Nekatiri,ki še niso bili v POLULAH pravijo,da tuydi POLULE nimajo ghetta.Takšnim se samo na smehnem na zaj in jim rečem,da naj pridejo v POLULE in bojo videli da to ni res.Seveda se po tem vsi po serjejo in ni ni kogar.

ghetto

ghetto

Še nekaj me močno moti pri vseh teh ljudeh,ki v strajno za trjujejo,da ghettotov v sloveniji ni.Ti ljudje sploh ne berejo novic.Kar po glejte si kaj so glavne novice danes in v zadnjem času: bomba, bomba, strelanje,umori, prometne ne sreče,kraje,iz ginotja ljudi,ptičja gripa,brez sposelnost,ugrablanje,kraje,ropi,hevi metal,kraje,strelanje in tako na prej,da ne na števam vsega. Če to ni ghetto, po tem si bom od rezal roko.Huh,če to ni ghetto, grem na plastično operacijo,kjer mi bojo usadili plastiko da bom imel joške kot Cuca ali celo Samela Aderson!

bomba

bomba

Lepo vas no prosim,kaj bo še po trebno,da boste končno po gruntali?Ghansta reppazi lahko ustvarjamo samo iz ghetta in slovenija to je!Kako pa bi drugače rekli temu da so včeraj pod stavljali bombo pod hišo tiste sodnice?Huh,kaj pa bombe prejšni teden pred gostilno v Centru ljublane?Pa porka Madonna no,saj menda niste vsi po vrsti slepi,da tega ne vidite?! Slovenija je ghetto in pika.

gdaj tudi v sloveniji? huh, je že!

gdaj tudi v sloveniji? huh, je že!

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi9 odzivov v “Vsi, ki trdite, da v sloveniji ni ghettov,kaj pravite na to (+ debata o delu sodnikov)”

10 11 2009
schpella schpella (13:04) :

Jas sem sicer zvasi, ampak ti povem, da me je s mestnim ghettom babica strašila že kot otroka, zato nevidim razloga, da tega o ghettu nebi verjela. Joj upam, da ne pride vse to tut knam na vas.

Tisti, ki temu ne verjamejo, so pa itak scrkljani fejki bres stika s realnostjo. Sej se jim neda dopovedat.

10 11 2009
gartyfarty gartyfarty (13:07) :

shpella huh,naj hujšejše je da je takih po naretkov vse pre več.Ljudje si za tiskajo oči pret resnico in po tem mi,ki smo ghensta reppazi iz visimo kot tisti ki si iz mišljamo stvari,kar je seveda čisto na robe in ni res.Mi samo govorimo kar je res in re je,da ta svet ni lep, slovenija pa še naj majn,saj se še strelat ne znamo prav in se rajše po bijamo z avti kot z uziji,kar je seveda na robe.Se po polnoma strinjam z tabo.

10 11 2009
spookymulder spookymulder (14:14) :

Morda pa ljudje o slovenskih getih vedo tako malo zato, ker se bojijo iti tja, ker nočejo spoznati, kakšno je realno življenje. Mislim, če npr. v Ameriki rečeš nekomu, če ve za Bronx, bodo vsi prikimali, če pa pri nas vprašaš enega Ljubljančana, če je že slišal za geto Polule, te bo samo debelo gledal. Problem je v slovenskih medijih, ki vedno, ko se zgodi kakšen kriminal, iščejo neke posamezne kriminalce, namesto da bi po pravici povedali, da je za to kriv geto. In potem se krivica nadaljuje tudi na radijskih postajah, kjer ne vrtijo izvirne rap glasbe iz slovenskih getov, da bi ljudje poštekali, kaj se zares dogaja. In isto je s politiki, ki tudi ne razumejo slovenskih getov, temveč se jih bojijo, tako da do tja ne gradijo cest in kar je še hujše, satelitske navigatorje so preprogramirali tako, da sploh ne moreš najti Polulskega in drugih getov. Zadnjič sem šel mimo Celja in bi pričakoval, da bo že na avtocesti kakšen izvoz in znak POLULE GETO, pa ni bilo nič. To je pa zato, ker Slovenci ne znamo biti ponosni na to, kar imamo, ampak nas je vedno sram in skrivamo to, kar smo v resnici. Kmalu bodo okrog getov začeli napeljevati tudi bodeče žice in bo podobna svinjarija, kot se je dogajala med drugo svetovno vojno, tako kot na sliki, ki si jo objavil zgoraj. In to vse samo zato, ker se bojimo vsega kar je resnično in kul ter ne znamo spoštovati pravih moških obračunov z uziji v pelji-preč stilu, oziroma drive-by, kot bi rekli slaboritni ameriški geto domorodci.

Spoštovanje vsem, ki se ne daste in vztrajno širite kulturne prvine slovenskih getov.

10 11 2009
gartyfarty gartyfarty (14:20) :

spoki to si tako od lično na pisal,da skoraj še sam ne bi mogel bolše.Točno tako je kot si na pisal,na čelu te za rote pa so seveda gdo drug kot sveta trojica Crnekovič + un pre pirlivc + Rebulka.

10 11 2009
Stinson (16:00) :

js sploh ne upam si v lasko vec it ker se bojim da me bojo v polulah napadli. proti oni trojici se bo pa res treba zdruzit cenebo prepozno, vam po vem!

12 11 2009
spookymulder spookymulder (10:11) :

Da ne bo kdo mislil, da ima samo Celje geto, smo se s prijatelji za Noč čarovnic odpravili na ogled ljubljanskega geta v Murglah, kjer smo naredili celo štalo, nabrali cele vreče Snickersov, Kit Kata in Tobleronov, potem pa smo se zapletli še v pretep s črnci iz fužinskega geta, ki jim ni bilo všeč, da nismo prišli snemat njih, ker trdijo, da ima njihov geto starejšo tradicijo, kot ta v Murglah. V glavnem, vsega se ne spomnim več, ker se je na koncu malo stemnilo pred očmi, ampak na srečo nam niso vzelo posnetega materiala, v katerem je popisano dogajanje tistega dneva – toda opozorilo vsem mladoletnim, da gre za zelo eksplicitne posnetke geto subkulture, da se ne bo kdo preveč prestrašil:

http://www.youtube.com/watch?v=Hhn9vdHgIHk&feature=fvst

12 11 2009
gartyfarty gartyfarty (13:15) :

stinson ta trojica bo po kopala celo bloggos sfero in res bomo morali nekaj na rediti.V laško pa kar pojdi,huh,razen če si eden tistih po naredkov,ki jih ujamemo in na žgečkamo da se po lulajo pre den jih spustimo na prej.

spoki fužine nimajo črncev,ker vsi po slušajo samo še narodno za bavno glazbo,ki seveda ni prav nič černska,ampak je na vadno sranje.Po snetek iz Murgelj pa za gotovo ni res ničen,ker se mi zdi,da je nekaj iz montiranega noter.

12 11 2009
Špelca (15:56) :

A Polulam se reče Polule, zato, ker Polulčani iščejo po naredke, pa jih ulovijo in žgečkajo, dokler se ne polulajo, potem pa jih spustijo naprej?

Pa kje so te Polule? jaz sem enkrat na mesec v Celju, pa še nisem videla table za Polule. Hm. mogoče pa moram is kat tablo za ghetto???

aja, gheto pa imamo mi v Mb tudi, tam se strelja jo redno, na žalost celo zade nejo drug drugega, pa umirajo :(

13 11 2009
gartyfarty gartyfarty (09:59) :

špelica POLULE imajo ime še od staro grških časov.Če še ne veš,so tam najdli naj starejši denar na svetu.Huh, jasno da niso po sebej od značene,saj bi se celani drugače po žrli od za visti,ampak to so že pre več lokalske finte in jih ti verjetno niti ne bi razumela.Do POLUL prideš naj lažje tako,da greš iz celja proti laškemu,pa pred pumpo za viješ levo v hrib in vprašaš za me.

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !