Končno je svoj posnetek sexsa iz dala tudi Jenifer Lopes

11 11 2009

Pa smo jo do čakali.Tako je. Končno je svoj po snetek sexsa iz dala tudi zdaj že malo majn znana Jenifer Lopes.V njem se lupčka z svojim ta kratnim fantom,ki je kot vsi vemo bil malo majn znani rappaz po naredek Piff Dady.V njem se lupčkata in še kaj več.

Jenifer Lopes

Jenifer Lopes

Jenifer seveda ni prva skoraj mrtva slavna oseba,ki je iz dala svoj sexs po snetek.Pred njo so bili bol ali majn uspešne Hrvaška pevka Ceca,francozinja Paris Clinton in seveda legenda vseh po snetkov Sexsa in zveznica iz Viteza z volanom,Pamela Andersen.

Hrvaška pevka Ceca,ki je prav tako za slovela šele z svojim Sexs po snetkom.

Hrvaška pevka Ceca,ki je prav tako za slovela šele z svojim Sexs po snetkom.

Moram se se veda vprašati,kaj tako mlade punce pri sili do tega,da gredo kazat kako se lupčkajo z fanti.Je to samo za to,ker ne znajo peti in plesati tako kot je treba in morajo po četi druge stvari da bi po stale slavne ali to delajo za to,ker jim je to všeč in mislijo,da moramo vsi to videti?Jaz mislim,da je bol krivo to da je svet po stal močno bolan,ker vse te punce so močno taletirane in hudo dobre in čas je,da se tem oslarijam na redi konec in se ljudi ki te sexs po snetke kažejo stopi na nohte ali bolje rečeno na roke.

Huh da ne po zabim,ali mislite,da bi z svojim sexs po snetkom lahko za slovel celo tudi kakšen peder?

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi9 odzivov v “Končno je svoj posnetek sexsa iz dala tudi Jenifer Lopes”

11 11 2009
"peder" (13:30) :

Pedri je rekel. Pa kdo si ti pizda, da me boš zmerjal z pedrom!!? Pejt nazaj v 20. stoletje!!!!!!

11 11 2009
ceca fan (13:52) :

pa k je iz tabo mudeL? to j severina ne pa ceca!!

11 11 2009
SebastiG (14:01) :

Bravo Garty. Še znaš! Zadnje vprašanje zmaga. :mrgreen:

11 11 2009
gartyfarty gartyfarty (14:48) :

peder ne razumem kaj bi rad po vedal in za kaj se zdaj jeziš? si mogoče po zabil vzeti tabletke ali kaj?

ceca fen verjetno boš rekel tudi,da ni po snela sexs po snetka,kajne? LP

Seba in od govor?

11 11 2009
SebastiG (15:09) :

Garty, to je malo odvisno od tega, kako definiraš ‘zaslovel’ in kje točno. Prarv iz nule bi verjetno težko. Bi moral imeti že neko zasnovo za slavo. Recimo če bi Štern objavil kakšen homoseksualen posnetek, bi zaslovel do neba. Vsaj v Sloveniji. Ampak če še enkrat in dobro pomislim, bi s kakšnim takšnim posnetkom prav gotovo zaslovel kakšen duhovnik iz RKC. :mrgreen:

11 11 2009
spookymulder spookymulder (16:51) :

Kje pa se da videti tale seks video od Jennifer Lopez? Saj ne, da bi take stvari gledal, ali da bi me zanimalo, temveč bi bilo dobro videti zgolj iz znanstvenega stališča. To je namreč grozno, da sodobna mladina, ki se zgleduje po slavnih zvezdah, potem to vidi in jih posnema, potem pa se čudimo, ko najstniška hčerka pride domov z zaobljenim trebuščkom in trdi, da ne ve, od kod je to in da jo je verjetno obiskal sveti duh. Zato tudi podpiram nedavno kampanjo RTV Slovenija, ki je napovedala vojno nemoralnim posnetkom, vendar bi bilo morda bolje, da bi šli še dlje in te posnetke po zaplembi pokazali ob 20.00 na nacionalni televiziji vsem v svarilo, kako daleč je zabredla naša družba. Seveda zgolj v znanstvene namene.

S hojo po nohtih ali rokah za tiste, ki objavljajo te posnetke, se pa ne strinjam povsem, ker to preveč spominja na kakšno šeriatsko pravo, ki pa zopet ni kul, saj bi se potem ženske morale začeti skrivati pod črnimi rjuhami in bi bili moški prikrajšani za lepe poletne razglede. Zato raje predlagam, da se uvede kazen javnega ekshibicionizma, torej da bi vse, ki objavljajo te posnetke (z izjemo tistih, ki to počnejo v znanstvene namene), slekli in privezali na Prešernov spomenik v središču Ljubljane, da bi na lastni koži občutili, kako je to, če te vsi vidijo nagega. Seveda bi bilo potrebno zraven dati napis, da je ta golota mišljena zgolj za znanstvene potrebe, da ne bi pohujšali kakšno mimoidočo mladino.

12 11 2009
gartyfarty gartyfarty (13:09) :

seba seveda sem po mislil tudi na duhovnike,ampak jih na lašč ni sem na pisal,saj bi po tem po govor šel v čisto drugo smer in to ne bi bilo v redu.Mislim pa tudi,da štirna ne bi nihče hotel gledati v pedrskem videju.Metem ko ob kakšnem Banderasu, Grešota, ali celo Plustenjaku,bi se pa znala komu tudi za šibiti ko lena.

spoki videjo se je nekaj časa dalo dobiti iz inter neta.Če ga nimaš me po kliči in ti ga bom dal na slednič ko se do biva na pjački.Ki se veda ne bo vino,ker vino ni pol tako dobro kot malibu kolca.

12 11 2009
NoMercy (13:45) :

spodnja slika je res iz Severininega filma in na sliki je Severina (pred cca 15 leti) – film pa je prišel na net, ko je dala popraviti svoj prenosnik – film je moral biti umaknjen (se ga pa še da najti ) :P
Za Ceco pa še ni znano, da bi se snemala pri fuku :)
——————–
hja … eni pač uživajo in dobivajo dodatne stimulanse pred kamero :)
So pa tudi takšni/e, ki si s posnetki fuka pač delajo EPP :)

12 11 2009
oomoo oomoo (14:37) :

Zakaj pa je na prvi sliki Gloria Estefan?

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !