Se zgodovina po navla oziroma Kumar je SPET ob tičal na neki gori

12 11 2009

Dragi moji, da se zgodovina po navla je na pisalo že veliko ljudi.Zdaj pa je čas, da to na pišem še jaz.Kot sem na pisal že lankso po letje, je Tomaž Kumar spet ob tičal na Naga parbartu.

Kot lahko pre berete na nekatirih inter netnih čas opisih,je Kumar spet ob tičal na neki gori.Ne razumem čisto ali se za jebava iz nas in od kod sploh do biva denar za svoje pod vige,metem ko ljudje ostajajo bres služb,ampak skrajnji čas je,da z tem pre neha.Huh,mogoče pa mu na vrhu zmajnka kodicije in rabi helihopter?

Držimo pesti,da ga bodo iz močno hude in za jebane pizdarije rešili tudi tokrat.Ne toliko za radi njega saj ga ne po znam,ampak tudi za to,ker ima doma kužka,ki bi ga drugače po grešal.

žalosten kužek?

žalosten kužek?

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi14 odzivov v “Se zgodovina po navla oziroma Kumar je SPET ob tičal na neki gori”

12 11 2009
janja (13:36) :

meni se tudi zdi, da humar že malo pretirava. mar bi že 1x pogruntal, da gora ni nora, ampak je nor tisti ki gre gor!!!!

12 11 2009
gartyfarty gartyfarty (13:43) :

Jana nad nim sem že zdavni dvignu roke ali bolje po vedano ob upal mi pa ni vse eno za kuška ki nič kriv in je zdaj sam.

12 11 2009
Simona Rebolj Simona Rebolj (15:24) :

Jooohohoj … Zaradi kuška! Se strinjam. Če Kumarja tokrat ne bodo rešili pred ponovnim samo umorom, posvojim žalostnega kuška!

12 11 2009
Špelca (15:44) :

ej, kaki kušek, jaz bi ga takoj ime la, samo ne vem, če bi se zna le te gubice obrnit v nas meh ….

Sem pa zato, da Humarja rešijo, spravijo dol. Potem pa naj dol ostane. ALi pa naj leze in pleše po slovenskih goricah in on rešuje slovenjske delavce, ki so lezli na zeleno vejo Mure, pa padli dol.

Hm, mogoče je pa res prez kodicije, pa zna gor še prit, dol pa ne – fsi vemo, da ko hodiš navzdol, te kolena bol bolijo!

Hm, če ga boš gdaj spoznal, mu lahko pretlagaš, da naredi šolo plezanja, pa mu ne bo več treba zaradi statusa vrhunskega špordnika hodit po velikih hribih, ampak bo na nizkih gričih učil mlade, ki še imajo moč in dobra kolena.

12 11 2009
IGy Poop (17:14) :

O fak kašna pizdarija. ja prav ste prebrali, zelo močna pizd arija. Domen Kumer je obtiščal na gori? Šit, kam gre ta svet. Ja kaj pa je delau na gori? :O

12 11 2009
slovenec (19:19) :

ta zapis dokazuje žalostno stanje slovenskega duha. zaradi takšnega odnosa so iz slovenije odšli vsi duhovno veliki ljudje.

12 11 2009
butec (19:27) :

In kaj potem še počneš tukaj.Kdor ne javska tako kot je po tvojem,ma duhovnem deficitu. Pizdek !

12 11 2009
slovenec (19:29) :

kako tipično slovensko :) kaj je s slovenci, da ne morete sprejeti dobro namerne kritike? namesto da mora sosedu krava ckrniti mu jo rajši pomagaj zrediti! mleka bo tako dovol za oba, pa še kak sirček si lahko narediš.

12 11 2009
NoMercy (19:53) :

če se ne motim je prejšnjič dobil častno Črnogorsko državljanstvo: “šest dana ni makac”.
Tokrat pa bodo tako kot prejšnjič zvezde spet reševalci – če jim ga rata dobiti ali pa ne :P
Vrč menda hodi po vod dokler se ne razbije :P
Osebno mi je pa noro toliko se izpostavljati za par dni medijske slave :P

13 11 2009
gartyfarty gartyfarty (09:57) :

simona saj sem vedel,da se boš ti o glasila.prav za nimalo me je,z kakčnim ne gatevizmom boš tokrat po smetila moj blogg.No naj ti bo,ker si na pisala da je kužek res žalosten in bi ga po svojila če bi bilo treba.

špela tudi jas sem za to,da se ga reši,kot sem na pisal že zgoraj.Škoda bi bilo če bi kuža ostal sam in bi ga po tem po svojila kakšna čarovnica ki bi mu po tem cele dneve pisala dolga pisma na hladilnik in mu jih celo brala ker jih kužek ne zna sam brati.

slovenec to si dobro na pisal.Ves čas se v sloveniji gleda samo na to sosedovo kravo.Huh celo v mestih,ko ljudje nimajo krav hočejo,da bi sosedova po ginila.Tega ne razumem in mi je po polnoma ne umno.

butec pred lagam,da od preš svoj blogg in ljudi na diraš tam.zdaj pa si na mojem in se temu pri merno ob našaj.Bo šlo?

mecy to so laži,saj je kumer še vedno slovenec in tudi Slovenski državoljan.kar se pa slave tiče pa tega ne razumeš,saj tebe nihče ne po zna.ko si slaven se moraš slavi pri merno tudi ob našati.se pravi da ne moreš kar nekam v en hrib in po tem na zaj dol,ker to delajo ne slavni ljudje.pa saj niti ne pri čakujem,da bi ti to razumel.

13 11 2009
NoMercy (10:07) :

@ gartyfarty: malo črnega poznavanja humorja ti nebi škodilo :)
Humar (ne Kumar!) je as v svoji kategoriji – tu ni kaj debatirati :)
Ima pa nekaj “bad – karme”, ke se mu je že drugič sfižilo – žal. Ampak dobra plat tega je pa, da ima svetovna elita reševalcev dobro realno vajo – izziv — in to bo na koncu štelo :P

13 11 2009
maxime (11:08) :

@NoMercy
že drugič, wtf, kaj pa se mu od velikih projektov do sedaj ni sfižilo?

13 11 2009
gartyfarty gartyfarty (12:35) :

marcy uf stari močno si brcnil v temo oziroma v naj bolšem primeru si se močno iz motil.jaz in črni humor sma dobra prijatla,če še ne veš.

maxi točno tako,to si dobro na pisal in se strinjam iz tabo.

14 04 2011
Zeitgeist (18:18) :

RIP! Tomaž je za svoj cilj dal vse od sebe.
Upam, da se bo avtor tega bloga tudi malo potrudil in stvar pogledal z druge perspektive ne samo za samopromocijo tega usranega bloga.

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !