Ne dopustlivo ob našanje komemtatorja Opreza

26 11 2009

To da sem nogo metni strokovnjak verjetno še ne veste ampak to je dejstvo. Še posebej takrat ko zmagujejo ekipe ki so mi kul in v katerih igrajo močno kul fantje. Jasno je da sem za Slovensko mošktvo na vijal kot nor in bil močno srečen ko smo po vozili ukraince in tajfune po slali domov iz dolgimi nosovi. Drži po veličastveni zmagi in uvrstitvi v Afriko kjer bojo igre potekale sem bil prekleto po nosen da sem slovenec in sem takoj pred lagal da Zlatka Deliča takoj ustolčimo za premierja vlade. Tako je Borut Pahor pa naj mu puca škorne tako kot je to že po čel. Ampak OKej euforija je malo minula in svet gre dalje. Tako sem se pre pustil tudi nogometni mrzici ki jo na Popu po nujajo v obliki evropske lige kjer lahko vidimo naj lepše in naj bolše nogo metaše. In torek nam je po nudil veliko. Tako je Derbi med Barselono in Milanom je ne kaj kar pravi lubitelj nogo meta ne ispušča. Tekma je seveda bila dobra in kljub temu da Ronaldo ni še za igral je moja Barselona seveda zmagala. Me je pa seveda ne kaj močno zmotilo. Nam reč komemtator Goran Oprez ki ga sicer močno cenim kot kolega in osebo se je ob našal ne primerno. Iz gleda da on ne navija za Barselono ali drugače da mu eden iz med irgalcev ni po godu ali bolje po vedano mu je ne kaj za meril. Vsakič ko je dobil žogo ali pa imel pri ložnost da je Oprez zmerjal s pedrom. Žogo je podal pedru, je ustavil pedra, tole po mojem ni bil prekršek nad pedrom, podrl je pedra so bili samo nekateri stavki ki jih je iz rekel in na nacionalki po mojem ni majo kaj iskati. Da se razumemo jaz ni sem peder a ker sem zelo libelaren, mi tako po četje ni všeč. OKej če imaš kaj proti pedrom imaš pravico a tega ne počni pred miljoni ljudi saj to seveda ni kul. Opreza bi seveda morali od žagati iz Popa in resno raz misliti o drugem komemtatorju. Če ne najdete drugega lahko to po čnem tudi jaz. Seveda le če se ne bojite malo drugačnega od bitega komentiranja ki mogoče ni čisto ob ičajno a je močno kul in če ga poš tekate tudi smešno, res pa je da ni čisto športno komentiranje.

Kaj pa vi mislite ali ima homofolija svoje mesto na televizijah in še po sebej nogo metnih tekmah ali naj bo uporabljena le za nas protnike naše reprezentance in hrvate.

očitno tega nogo metaša ne mara tudi trener

očitno tega nogo metaša ne mara tudi trener

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi9 odzivov v “Ne dopustlivo ob našanje komemtatorja Opreza”

26 11 2009
capone (13:51) :

Komentiranje je bilo res neprimerno. Za posledice pa je kriv igralec sam. Mar bi igral ameriški fucbal kjer nosijo čelade in jih potem ljudje na ulici ne prepoznajo in jih ne obmetavajo z rasističnimi napadi.

26 11 2009
gartyfarty gartyfarty (14:00) :

caplone Za Opreza se strinjama. Glede ostalega pa se motiš. Tudi če bi igral amerikanski fussbal alir socker kot oni pravijo pre poveduje drugim spolnim rasam igranje. Za to ne more igrati sockerja. Čudi me da tega ne veš.

26 11 2009
Brane (17:44) :

Garty, res bi moral moral ti komentirati. Garantirano bi se gledanost zaradi tvojih komentarjev močno povečala.

26 11 2009
IGy Poop (19:09) :

Homobofije jazt sicer ne maram če prav moram pri znati da so nekatiri fantje res kar kul in seksi, recimo Antonjo Banderas in seveda moj dragi Mihcael Jackson, kiri je res močno kul in nepreseglivo dober, ampak tovrsto obnašanje presega vse meje. Ja prav ste prebrali je ne dopustno, ker šoprt je le šport in to bi mogli pustit pri miru. Iz kratka, narobe je ravnal in to je to in me ne briga kaj drugi mislite. Pop ga pa resno lomi, u pidzo meterno da res, da ga lomi, ja je res, to že preseka vse meje.

27 11 2009
gartyfarty gartyfarty (10:21) :

Branko Od ličen zapis!

IP Če si hotel bit sakrastičen ti ni uspelo. Če ne pa si dobro po vedal.

27 11 2009
Stinson (11:27) :

sem se spomnu da isto delajo na tv slovenija ko komentirajo atlestiko. pri teku na sto metrov skoz enga crnca zmejrajo z gejom. gej je prvi startal, gej je zmagal,….. v celi sloveniji je isto

27 11 2009
gartyfarty gartyfarty (11:33) :

Sinson ja se spomnem. Ampak vse eno je mal boljše ker mu vsaj gej rečejo kar je veliko lepše kot peder.

28 11 2009
spookymulder spookymulder (00:28) :

Od novinarja je bilo to res neprofesionalno, ker bi moral uporabljati kakšna bolj korektna poimenovanja, ampak še večja svinjarija je, da so tega ubogega pedra tudi v klubu prisilili, da nosi majico s tem napisom. Po mojem zato, ker so se bali tožb drugih igralcev, ki ne bi hoteli igrati tesnih kontaktov s pedrom, tako pa ko vejo, kako stvari z njim stojijo, lahko vedno pazijo, da jim ne pride za hrbet, pa da se v njegovi bližini na priklanjajo, če hočejo pobrati žogo, pa da pod prho ne sežejo po milu, če jim pade na tla, ko je on v bližini. Sej ne, da bi imel tudi jaz kaj proti njemu in njemu podobnim. Ne, prav nasprotno, jaz jih imam zelo rad in jih ljubim, samo ne v postelji, ampak na drugačne načine, vseeno pa je potrebno pogledati resnici v oči in reči bobu bob, sploh ko se gre za nogomet, da ni med samo tekmo neprijetnih presenečenj. Gre pa čestitati pedru za njegov pogum, ko dokazuje, da kljub vsem stereotipom nogomet ni samo igra za prave moške, tako da ga bodo s pomočjo pionirjev, kot je on, počasi mogoče enkrat začele igrati tudi ženske.

2 12 2009
Špelca (10:23) :

ne velja, zdaj me je spookymulder z zadnjim svojim stav kom prehtel— še predno sem prebrala negov komentar,sem namreč pomislila, da bi bilo dobro, da bi nogo met igrale ženske, a pazi, ne tako, kot je on napsal, da bi počasi enkrat zač ele igrati tudi ženske – ampak, da bi hitro in takoj nogomet igrale ženske. Itak so dobre strateginje in vajene skakat za majhnimi žogcami. In če bodo one imele napisano na majici, da so gej ali pa celo peder, se bo komentatorjem zmešalo.

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !