Istok Gardner se spet izpreneveda.

11 03 2010

To da se je slovenski filemski kronik in ne debudni bloggar raz glašal da je on jaz je znano. To da je to skrajno bedno tudi. Da sma zaradi tega bla v sporu ki se je skoraj končal na sodniji tudi (huh mogoč se pa še bo). In pazi to ker sem sedaj bol mal tlele prisoten ker mam en projekt v tušu se je spomnu da me bo opronašu. Dela se da je mariborčan in potem hoče met dobre agrumente po katerih sem jaz znan. Huh celo tudi podobno frizuro si je osmislil. Dragi Iztok Gardner, nikoli ne boš taka faca kot jaz. In da ne pozabim. Za razliko od tebe jaz ni sem plešav.

Pa še link:

  • Share/Bookmark

Dejanja

Informacije o objavi4 odzivov v “Istok Gardner se spet izpreneveda.”

17 03 2010
IGy POoP (13:09) :

Samo toti Ganter je kul, čuj, on ima tako kamero da se posmane te pa kuj na internet toti posmetek da, čuj. Pa strašno pametn, je, čuj, on je že 514 008 filmov vido, čuj. Samo malo je zafrostiran ko ima zmirej samo ogovor Brez komentarjev » na vsako svojo filemsko rezemzijo, pa tak se turdi čuj, da bi biv duhovit. Revež, saj ni čuden da je plešav, čuj, ko se pa te sekira.

26 03 2010
jasma (15:22) :

Čuj, toti Gartner eno govori, pa drugo dela. Govori o varanju in prevarah, namesto da bi najprej pometel pred lastnim pragom.

26 03 2010
Dajana (16:56) :

Istok Garner je car. Da ne bi gdo čes njega govoro. :evil:

20 12 2011
nevenka nevenka (16:38) :

Pismo, 54 milijonov ogledov, uuuuuuuu!

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !